![]() |
Napajanje ventilatori
Zanimam me da li ce bit neka veca razlika u tisini ako promjenim ventilatore
u napajanju jel ovi se malo cuju i koje bi ventove preporucili.Hvala |
Koje dimenzije su ventilatori i koje je napajanje?
|
Vent
MS 400W ATX P4 80mm vent
|
kupi fortron 350 pnf iz vemulja i nemas brige...
ni za struju ni za glasnocu...:D |
Dobro ti je tomy reko, po mom mišljenju ne isplati ti se mjenja vent
|
ja sam na svom neonu 400w promijenio i razlika je dan i noc naspram prije..
stavio sam neki TT, oko 45 kn. po mom se isplati, ako znas sam promijeniti... |
Ne isplati se ulagati u takav dreq od napajanja. Al ako bas hoces, pogledaj GT silentblade. Relativno tihi (tebi ce, vjerujem, biti tiho), a dobro pusu.
|
Ljudi kad cete nauciti da neon/ms i ostali nisu napajanja. Trk u ducan po fortrona i zaboraviti na te gluposti....
|
pa ja sam svoje dobio sa kucistem a vent sam imao od prije...:D
ali bez brige, ubrzo stize antec :goood: kao sta decki kazu ako imas para kupi drugo napajanje, ako ne mijenjaj vent |
A gle sad mi bas nije do novog napajanja jel kupujem g25-icu tak da bum pogledo ove ventove kaj ste napisali ak ih ima jos napisite.Hvala
|
lijepo utuci u neku jacu grafu i gigu rama i po volji nekog fortrona i vozi,brzo bu ti dosadil volan vjeruj mi
a neisplati ti se mjenjat vent nek uzet malo bolje napajanje za 200 krzana ja sam uzel fortrona i snjim sam sretan ko beba:D |
Ne,ne
|
Citiraj:
|
Mozda ce biti razlika u tisini na forumu ako pogines zezajuci se sa raskapanjem napajanja.
|
Citiraj:
|
Glacialtech Silent Blade BLACK, 80x80x25mm, 19dBA 25CFM
Vemil |
Ova je bila dobra.A bude buraz hahah
|
Kakvi likovi. Kupujes g25 koj kosta ko svetog petra kajgana, a nemas za napajanje koje je vitalna komponenta i kosta <300kn... Mislim neznam kaj da ti velim. Sigurno imas i 15'' CRT jer je potpuno nevazno na cemu bušiš oči.
Sigurno vozis i CRXa sa 130ks i ljetnim barunkama starim 7 godina? |
A ne treba mi novo napajanje ocu nove ventove i tocka ak imas kaj za predlozit hvala.Speedbreaker hvala:chears:
|
Thermaltake je bučan,chieftek je malo bučniji od glacialtecha,i ima manji protok zraka.
Ja imam glacialtech 92mm već godinu dana i zadovoljan sam. Kupi glacialtecha 80mm |
Hvala
|
Ako hoces tihi vent onda kupi neko krepano napajanje tu na trznici koje ima yateloon vent. Vjeruj GT 80mm je govno koje rostanji.
Frend imao takvo napajanje (ima i plocu crknutu zbog tog napajanja) i htio ga baciti, ali sam uspio udomiti ventilator i mogu reci da se svi GTi, revolteci i sllicni mogu skriti pred YL iz tog ubojice mbo. No veca ti je sansa da budes imal pokoju krepanu komponentu s tim napajanjem, nego s fortronom od 200kn, ali tvoja volja. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali je daleko od Chiefteca recimo, koji je mid-end...Meni je MS eksplodirao (točnije kondenzatori, uglavnom poprilično njih :D). Makar je imao Yate Loon ventove i zahvalan sam mu na tome (barem neke koristi) :D Nikola, ljudi ti daju savjete i to dobre. Rađe kupi Fortrona za 200 kn koji je i sigurniji i tiši, ovako ćeš možda jednog dana požaliti. Kad napajanje rikne i još neka komponenta. A i ^SU^ ti je dobro rekao, pazi se struje...točnije kondenzatora u napajanju...Ako ćeš ga već raskapati, ostavi napajanje isključeno nekoliko sati (možda 3 sata) i probaj ga upaliti tako da kratko spojiš točno određene pinove (zeleni i bilo koji crni) na ATX priključku, kako bi se kondenzatori ispraznili. |
Jedno pitanjce.....
KAd kupis g25 i napajanje digne pol komponenti u zrak:D, bus mi posudio G25 da se vozikam???? |
G25
Moze:chears:
|
I ak cu uzimat napajanje biti ce ili tagan ili corsair
|
Citiraj:
da se vratim na temu..bolje onda corsair, tih tagana je isto eksplodiralo ko dreka.. |
Moram jos razmotriti cijene pa bum vidio makar sad neki kazu da je tagan bolje a sad.
|
uuu još bolje sam uzmi tagana prije cu dobit G25-icu:D....sam ti uzmi corsaira ili fortrona...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:27. |