![]() |
A moderatori svaštare
Ko i svaki dio pcekspert foruma i ovaj zaslužuje moderatore
Stoga ja predlažem našeg Velikog Mitzeka , međutim da su tu njegovi Žderonje : cheers2 |
Najbolje da ja budem mod jer ipak samo ja i moj stari raspolažemo s moći koja se zove "Grom iz vedra neba!" :D : Drone :
|
Najbolje da Britney bude mod... :D
|
Ja glasam za največeg od svih Žderonja mitzeka . I ja s njim narafno.:eek:
|
Predlažem Mitzeka, najvećeg Žderonju, i Jelca, začetnika Žderonja.
|
Ja predlažem moju babu :D
|
Ja isto predlažem NJEGOVU babu:D
|
Sad bez zajebancije Mitzek, + RAk
|
A ja???? :( :šmrc:
|
definitivno Rak, jos se dobro sjecam njegove jednostranosti kad je onaj njegov kompa (neki Greg 64-bit-a) vrijedjao ljude a on slao slao prijetece PP napadnutoj strani:-)
Al vidim da se je sad primiril i vise na znanje koncetriral:-)) |
Citiraj:
|
Ako je već demokracija u zemlji, ajmo glasati!
|
Citiraj:
|
Kakva demokracija.:fuming:
Samo čista anarhija dolazi u obzir.:D Ja ću biti moderator i ukinut ću cenzuru i sve moderatore koji mi neće biti istomišljenici, a onda ću .........................:D :D :D :beer: |
Daj, to mi je bila fora kako da dođem na vlast: državni udar, raspustit sabor, uvesti svoju diktaturu, i da vidiš, nećemo mi europi, neg će ona nama! A najbolje da moderator bude =nitko=
On je najkvalificiraniji za to!:D |
Bojim se gospodo da će o tome odlučiti moderatori .... tako da Mitzek - start kissing ass :D
RAK je već moderator - on je out :rolleyes: AMD-ac ili Jelc još dolaze u obzir uz Mitzeka :beer: Paske has spoken - i nikoga nije briga zbog toga : sniper : |
Definitivno mitzek i Jelc :beer:
|
Ja bi za forum bil loš moderator, ali za neke članove jaaaaakkkoooooo dobar:D .
Nebi se znal snalaziti u raznim pravilima i imal bi puno gledanja kroz prste glede cenzure:D Zadovoljan sam i sa funkcijom glavnog tajnika i podpredsjednika viječa za imenovanja. Tu je mito i korupcija.:D :beer: |
A o cemu vi raspravljate? Moderatori su već aktivni.
|
Čestitam RAČe
:beer: + :kava: edited: Probao sam spojit USB tipkovnicu na prenosnik i ista stvar :( |
Citiraj:
Čestitam doktore :beer: |
Mi Kaj smo predlozili dobijemo kakvu nagradu?:D ili nis?:confused:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:34. |