![]() |
s939 do max 500kn?
koji bi mi proc preporucili za ovu moju maticnu do nekih 400-500kn rabljenog naravno?:D
planiram ga i kloknut s nekom katanom 2 za hladjenje tak da preferiram neke koji se daju bolje kloknut od onih kaj su bolji na def postavkama.i naravno ak se opce moze nes klokat sa mojom MBO.meni se svidja opteron 165 al nema ga bas za kupit... :chears: |
ako nades opterona ili neki x2 4200 ili x2 3800 i navuces ga do 2700-2800 :)
|
Bilo koji x2 i bit će ti skok u odnosu na Venice... Opteron je dobar ali budi siguran da ti ga matična podržava da se nebi našao spuštenih gaća, ako nisi siguran bolje ubodi neki 3800+ ili 4200+ obični X2 jer nije ipak tolko velika razlika a 2.4 do 2.6 će ti bit IMHO dosta...
|
Ja ti imam jednu DFI Lan party UT NF4-ultra D....ide na prodaju poslje vikenda....A proc neki x2 3800+ ili 4200+ sa toledo jezgrom..
|
@tech: mislim da mi je to malo prevelika investicija sad i plocu uzimat jer je sigurno da cu morat i rame vjerojanto uzet a nisam bas prepun para tak da trazim sto jeftinije solucije i sto manje djelova mijenjat a opet da mi dura tak sve slozeno jos 1.5-2 god...
i provjerio sam podrzava sve opterone i athlone64/fx sa soc939 ;) |
Onda traži opterona ako si baš za njega zapeo ali iskreno rečeno jako sumnjam da ćeš ga naći... Recimo ja sam bio duuuugo tražio svojevremeno x2 opterona i tu i na newsima i rijetko kad da je neki naletio, a i kad bi se desilo bilo je po ne baš popularnoj cjeni...
|
a to i budem,nije da mi se nesto zuri a ak ne nadem onda x2 neki...a koji je najbolji i s kojom jezgrom?
|
Traži bilo koji Toledo bilo sa 512 ili 1mb cachea ako ideš na s939 x2 ali drugo u dućanima niti nemaš, ako izuzmemo Opterona naravno - ako ih negdje nađeš...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:26. |