![]() |
sarafici za maticne ploce?
neznam gdje bih mogao kupiti nesto ovako,zovu ih spacers,trebao bih 100-tinjak komada......
http://www.gen-x-pc.com/images/mobo_spacer.jpg a i ostale sarafice za komp,trebam puno komada....ako negdje ima za kupit...hvala |
neznam zašto je takve stvari teško nabaviti u RH (a i ne samo takve stvari), milijun trgovina, shoping centara, a ništa tog tipa i sl. kod nas je problem nabaviti i Y adapter za napajanje, molex-to-sata, neki alat itd, a lijepo sam vidio u jednom njemačkom katalogu neke firme (nesjećam se koje) da imaju sve, od alata do nekih stvari za komp i imaju tih šarafa, distancera, kabela i ostalog što je kod nas teško naći. Sorry jer sam malo upao bez konkretnog odgovora, ali probaj naći neki katalog (kao neckermann, ali tehnička roba), potraži i sigurno ćeš naći takve stvari, ali vrlo teško kod nas
možeš zamoliti u nekoj informatičkoj trgovini ako imaju viška da ti daju par komada... ali tebi treba 100 kom :D |
Odi do Hgspota i (ako radi celavi (Marko - najveća legenda u KT) zamoli da da ti nešto sredi). Imaju pun k šarafica i svakakvih potrošnih gluposti, pa ako imaju takvih... :) :) :) :)
|
Tako je, ili neki servis ili pogledaj u chipoteci...
|
Ako uspiješ dobiti badave desetak vijaka, barem pogledaj ovdje http://www1.conrad.de/scripts/wgate/...=1&navi=oben_2
koliko te "sitnice" koštaju u Njemačkoj. |
Pogledaj na conrad.si pa ti mozda mogu pomoc ako nadjes to sto trazis tamo, stvarno ima svega. buduci da vozis ljep auto (na FCFu si ako se ne varam :D ) .
|
@fleks...možda mat ima viška distancera :D
da fakat...cim...typo sam napravo... :goood: |
Citiraj:
mat ti ne drzi distancere. samo papire. Cujem da je sad in zewa toaletpapir, pa ono... Treba ga pitat. Napisao bi jos nesto al se bojim, pa ono... :D |
Citiraj:
pogledat cu... za auto naravno! |
Citiraj:
|
hehe, da, papirnati distanceri, biser godine.
i meni bi trebalo distancera onih zlatnih za ploču... |
Gabre, ak ti treba par komada odi do Linksovog servisa kupi deckima 2l cole (škrtac ,ne one jeftine vindi nego prave Coca cole) i dobit ces saku distancera.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:28. |