![]() |
Leadtek Winfast PxPVR 2200
Jel ima ko?
dojmovi? meni ispocetka radila,sad vise nece raditi, probleme mi radi odabir zemlje u defaultnoj winfast-ovoj aplikaciji za gledanje tv-a malo mi radi na dok odaberem hrvatsku malo ne radi.... kaj da radim? trenutno ne radi ne mogu pronaci ni jedan kanal....imam nove drivere i sve... recimo jucer je radilo, stavil sam adaptive scanning slozil nazive programa i memoriral.... i danas vise ne radi.... svi kanali tu al ni jedan ne radi... i da,na karticu je spojen kabel od kabelske televizije... do cega je? ima ko kakva iskustva s tim? |
sad radi...
moral sam staviti na norvesku? ak je to meni jasno? ima ko kakvu ideju? bas me zanima dal ce radit dok slijedeci put upalim komp... |
dakle, posto danas mi se program za gledanje stalno rusil, uopce nisam mogao mijenjati zemlju...
reinstaliral sam sve,cak promijenil slot kartice... i trenutno radi na njemackom.... al sa sve verzija s originalnog cd-a znaci ne najnovija... HELP!!!! |
Winfast PxPVR2200 i aplikacija za gledanje
Koristi ko ovu karticu?
Isprobal sam sve moguce, imam kabelsku televiziju... Umemorirane kanale, i svaki put poslije restarta moram nanovo "trazit" signal Mijenjam zemlje redom, rumunjska, belgija pa hrvatska i onda loadiram memorirane kanale I tad radi normalno... Jel nasel ko normalno rjesenje, da nemoram to svaki puta raditi? Zbog ovog problema, nisam uspio ni na jednog drugoj aplikaciji naci sliku, a probal sam chris TV i jos jednu kojoj se ne sjecam imena... I druga stvar, kak rijesiti cinjenicu kanala koji salju widescreen signal, jos i imam widescreen monitor, al aplikacija ne prepoznaje widescreen signal pa ne rastegne sliku.... ili drugacije receno nema autozoom :fala: za svaku pomoc :) |
Stavi na Njemačku ili Austriju, ponovo skeniraj programe i bit će OK...
|
stavil sam na austriju, taj sam problem rijesil....tnx
al teletext i recimo autozoom ili sirenje slike koja se odasilje u 16:9 formatu... tu nema spasa? :( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:22. |