![]() |
Laptop ekvivalentan ovom kucistu ?
Pozdrav ljudi.
Zanima me da li ima neki laptop koji je po performansama jako slican ili mozda bolji od ove kante? Procesor --- Athlon x2 5000+ black edition Graficka --- Sapphire Ati Radeon 3870,512 gddr4 DDR --- PC6400 Kingmax 1 gb 800Mhz * 3 HDD --- 400gb Western Digital Caviar, SATA , 7200 okr/min Prvenstveno bi mi sluzio za igre i gledanje filmova (spajanje s telkom). Ako moze vrtiti Crysis s 25+ fps-ova(1440*900 - very high dx9 bez aa / af) to bi bilo skoro pa savrseno :)) Takoder me zanima da li postoje laptopi s 19" wide screen ekranima?? Budet bi bio oko 10.000 kuna do maksimalno 12.000 kuna. Btw zao mi je davat tolku lovu za prijenosni shit ali mi treba premda u novom stanu necu imat skoro pa nis mjesta za komp.Inace bi si upiko kantu za 5.000kn i mirna bosna :) Hvala na pomoci, Pozdrav :chears: |
Ajmo di ste znalci ??? :lol2:
|
kolko daleko si ti od vrapca? po postovima si jako blizu:)
odgovor- za te pare- NEMA! zapravo nema ni za kakve pare. kupi desktop. |
Citiraj:
Jedino ovako nešto |
Citiraj:
Postoje "prijenosnici" sa 19" ekranima, cak i sa 20". Nista od toga obicno nije dobavljivo kod nas. A i da je, doslo bi te duplo vise novaca nego sto si ti predvidio. :fiju: Ja ti savjetujem da se okanes corava posla i da sebi slozis jedan fini stolni komp u mATX, desktop ili mini tower kucistu, LCD ekran i nadjes mjesta za to. :) |
Citiraj:
Ma gledao sam malo ove Alienware i slicne laptope vani pa sam vidio da ima slicnih laptopa ovoj konfi,medutim da,cijene su podosta vece od 10.000 kuna :( p.s. eto bas mi treba nesto poput gore navedenog laptopa - Sting. oko 3000$ vjerojatno s 4 gb memorije i 2.4 ghz procom.To je 15-ak tisuca kuna :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Bljeh tolko para bas nedam.Radije cu si uzet neko mini kuciste,dat cu 3 put manje para a imat 3 put bolji komp :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Za one koji ne znaju talijanski: HP Pavillion Media Center hdx9130el C2D T7500 (2.2GHz, 4MB L2, 800MHz FSB), 2Gb rama, 20,1" Wide Ultra Brightview, HD2600XT 1Gb, HDD 320Gb, BT, HDMI, eSATA, WLAN, dig. TV tuner s daljinskim, Fingerprint Reader, Vista Home Premium - 1.999EUR. Nabavljivo u Trstu, trg. centar Torri d'Europa, prodavaonica MediaWorld (pandan njemačkog i austrijskog MediaMarkta). |
Citiraj:
Samo me zanima cijena?? 1999 cega?? Aha sad skuzih ojra :) |
Ah koliko sam puta bio u Media Worldu... No bolje si uzmi desktop ili uzmi ove komponente pa probaj ugurat u neko htcp kuciste.
|
1999 - porez = 1665,84€ ili x 7,38 = 12287,70 kn :eek:
|
samo ima jednu "malu" manu, ima 7 kila, ali i bateriju sa 9 ćelija tako da kada je izvadiš trebao bi biti podosta lakši. svakako se tamo isplati ići kupiti laptop, pogledajte i ostale modele
|
Citiraj:
Jedino me brine garancija |
Citiraj:
EDIT: tek sad sam vidio da si napravio i grešku u računici. Naime, nino je već oduzeo tal. pdv (IVA) koji iznosi 20% što će reć da će ti cijena za carinjenje i naš pdv (cijena za firmu) biti onih izračunatih 12.000kn. |
Nemozes ga uzet preko hr firme u Italiji, mislim mozes ali bi morao radit uvoz ...itd. I nebi izasao 9000kn sigurno.
|
Citiraj:
Ja sam skinuo jos s te cijene 22% pdv-a slucajno :D Pa kaj nebi trebali stavljat univerzalnu vistu na engleskom?A izmedu ostalog to bi se dalo dogovorit valjda s njima ;) Sve u svemu 11.700 kuna je ipak way too much :) Nebi bilo puno zaista kad bi znao da ce mi takav komp radit barem 3 godine ko zvjer,ali to ce za godinu dana sve zastarit...Mislim da je pametnije onda utuch lovu u neku mičinu kantu :P |
Citiraj:
Da zeznul sam se za 9.000 kuna..Da je tako upiknul bi ga ziher ;) al ipak 11.700 je prevec hihi |
Samo ukratko da ti kazem da te hebe matematika. Od iznosa 1999€ oduzmes 20% poreza na nacin sa iznos podijelis sa 1.2 iliti 1999 :1.2 = 1665,84 €.
Na tvoj iznos 1599 dodas 20% poreza i sto dobijes? 1599 x 1.2 = 1918,18 €. To bi barem trebao znat, ne? Kada firma uvozi posrednik je spedicija, koja ne radi besplatno. The End :D |
Citiraj:
Uglavnom lap. ispadne 1666 ojra = 12.245 kn Pozdrav ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:38. |