![]() |
Ups
Pozdrav svima.
Naime namjeravam kupiti UPS pa me interesira Vaše mišljenje. Za oko mi je zapeo APC Back UPS 500VA CS 815 kn u Ve-mila. Imali ko kakva iskustva s ovim uređajem ili ako ko ima nekog boljeg za ovliko para. Ivica |
Re: Ups
Citiraj:
Druga stvar je jacina... ne znam koji stroj imas... ja imam UPS od 600W i to mi je dovoljno, no kada sam testirao dvo proc-Athlon plocu (uskoro ce clanak o tome) 600W mi nije bilo dovoljno kada bi oba AthlonaMP putegla load od 80% na vise... tad bi UPS otisao u overload... overload a nema struje = gasenje... Eto, mojih $.05 Ozren |
Ja imam APC 300VA. Prvenstveno sam ga nabavio jer kod mene u kvartu stuja nestaje svakodnevno i to u stilu "ima-nema-ima-nema" u razdoblju od 1 sekunde pa mi je to totalno razvaljivalo komp. A kad je fakat nestane imam dosta vremena sve snimiti i zgasiti komp.
|
Ovaj CS model ima USB prikljućak pa OS može gasit komp.
Razlo pitanje za tebe dali ti UPS uspije izdržati kod tih strujnih udra (pođe -dođe). Moja kmfa: Abit KT7A AMD 1200 256 MB IBM 40 GB Radeon 7500 :confused: |
Da izdrži bez problema, možda nisam baš najbolje objasnio u prethodnoj poruci. To mi je zapravo i bio razlog nabavke jer mi je puko film kad mi je krepao disk i vn trafo u monitoru. Moju konfiguraciju možeš vidjeti u signatureu. Ako već ideš na 500VA model uzmi rađe APC Back UPS 500VA AVR, stabilizator linije - Addl Surge Protected Outlets, Overvoltage Correction, Brownout correction ... dobro će doći posebno ako imaš neko lošije napajanje. Razlika u cijeni je nekakvih 120kn.
|
Hvala na odgovoru.
Ivica :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A uvijek se da uzeti i PCI I/O kartica koja ima serijski na sebi hihi. :burn: |
Citiraj:
Bojim se da cemo se svi jednog dana i zaista morati oprostiti od dragog na COM porta. ...shmrc... |
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:20. |