![]() |
Temperatura Bartona 2500+
dali su mi novi barton 2500+ nakon reklamacije za onaj kojeg sam a spržio. Međutim novi barton se previše grije.
Temperatura mu je na idle 35.5 sa voltažom 1.34, system 32 i volcanom 11+ na 3500 rpm. Dok sa voltažom 1.65 V prelazi 43 nakon 2 minute rada a sitemu se digne temperatura ns 37. To je sve bez paste na procu. Prijašnji onaj koji je pregorio nikad nije prelazio 40 C na 1.65 V na 3300 rpm. U čemu je problem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Pa sam si rekao, nemaš paste na procu. Vidiš da ti je moj Duron bio bolji.:D
|
Kaj je to obični ili mobilni barton?
|
Običan Barton.
@ Freek : dat ću ti ja u ponedjeljak pastu u školi |
Kak ti je onda uspio pregorit ako nije isao iznad 40,mozda je hladnjak bio nakrivo nekak.Moj je stalno na 48-50C zbog nekog obicnog hladnjaka po 70kn ali morat cu da ga mjenjam dolazi ljeto...
|
upalio sam ga bez volcana i ode sve u picku.. za 6 sekundi
|
Citiraj:
|
Nije bio over.. ali ovaj novi se previše grije
|
Citiraj:
|
ma mijenjao prčkao sam po procesoru a vjerojatno znaš kako je stavljat thermaltek-a, dobro sam udario šarafcigerom po ploči kad mi je skliznuo sreća da socket ima neku plastičnu zaštitu okolo
|
Citiraj:
bilo ti bed staviti cooler da ne zapikneš šarafciger u ploču pa si odlučio probat bez njega???:D ps. kakvi su ti to bolesni tajmigzi rama 2-2-2-2.0 ???? |
sve latencije su stavljene na 2, kad sam i stavio na sve na 1 nije hto bootat. ne da mije bad stavljat cooler nego moram vadit napajanje iz kućišta jer nemo šarafcigerom ga onda pritisnut na ploču. o nije mi dalo zajebavat pročiatj mou temu "Čitaj..."
tamo ti sve piše. |
Ništa se on ne grije više od prošlog, stavi pastu pa češ vidjet.
|
ovaj svit i je tako lip jer smo svi razliciti, ali opet je fascinantno koliko neki ljudi uspjevaju bit razliciti i veseli
|
Citiraj:
Ja sam ga stavljal i skidal barem 50 puta. Pa ima na zakački ležište za šarafciger.:beer: |
pa ima on ležište nego problem je da od napajanja ja ne mogu
gurnut šarafciger normalno u ležište pa isklizne. Kužiš |
Skineš napajanje.
Drže ga samo četiri šarafića, pol minute posla.:beer: |
Citiraj:
|
Ma genijalac jedan. :D
Donjet ću ti pastu, ak se sjetim :rolleyes: , pa ti se neće pregrijavat. |
neznam dal da uzmem nanotherm PCM pastu 83 kn u nitelu
|
Citiraj:
|
PCM se pokazala po nekim testovima i lošija od Silver XTC i AS-a.
|
Citiraj:
ovaj link recimo pokazuje da pcm+ dere sve druge za 6°C!!!! ali osobno nevjerujem u to....mislim da je razlika u temp. maksimalno 2-3°C u odnosu na Ceramique ili AS 5 ili Shin Etsu |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:29. |