![]() |
krepo komp, nema slike
krepo mi komp, na monitoru nema slike, ali ne blinka da nema signala.
uspio sam provjeriti rame, napajanje i monitor. matična ne daje nikakve bipove čak ni kad isčupam rame ili grafičku. predpostavljam da je otišla matična, jesam li u pravu? mbo asus p4p800s se gf asus 9600xt |
vjerovatno si u pravu jer morala bi beepat barem da nema rama. a i za graficku, tu beepaju cak i ploce koje bootaju bez graficke.
cisto probe radi iscupaj sve osim monitora i napajanja iz kucista i onda upali. ne bi mi nikad palo na pamet ali eto neki dan sam tako skoro otpisao maticnu a na kraju ispalo da nije valjala - tipkovnica :D jednostavno nista nije htjelo raditi dok je ona bila spojena. koji joj je k bio ni sada ne znam. |
Citiraj:
malo sam prekopo po google i izgleda da nisam jedini s tim problemom, ima hrpa ljudi koji imaju identične simptome. a ništa, nabavit ću novu matićnu i to sigurno neće biti asus!!!:D |
ako ti radi sve? npr. ako ti rade ventilatori a monitor ne pali logicno je da probas zamjenit graficku, a ako ti se i dalje ne pali i ne pusta bipove probaj da nisi nesto dobro usteko - RAM, Procesaor ...
Ja sumljam u graficku! A ako je integrirana graficka onda u RAM |
...reci jesi probao mozda resetirati bios? to radis na nacin da prebacis bios jumper na maticnoj ili da jednostavno izvadis bateriju pustis nekih 2-3min i vratis nazad.
|
Nedavno sam jednu takvu sličnu (P4P800E) bacio u smeće jer je riknula - nema bipova, ventovi vrte, a nema slike. Kupio tipu u Linksu Asrock P4i65G i sad sve radi kako treba.
http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.306.131 |
Bok svima imam sličan problem pa da ne otvaram novu temu!
Naime meni se komp upali i ide sve do windows ekrana i onda dalje nista, monitor otidje u stand-by i tako stoji, u safe mode mogu uci! I kod bootanja se umjesto nekih slova javljaju hijeroglifi! Sto bi to moglo biti? Unapred Hvala! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:39. |