![]() |
Molim mišljenje - cheat na HWbotu?
http://aycu29.webshots.com/image/387...0702303_th.jpg
Jeli ovo uopće dozvoljeno, isti tim, ista vga, proc... samo promjenu malo frekvencije i imaju 100 bodova. |
za ove ćorave, i experte :lol2: Edit by mod: slike u thumbnail |
meni prije zapeli za oko prva 3, a ne vide se dobro(nisi im otvorio konfe), svi imaju 2x2900XT, i isti 'team'.
pa vrlo vjerojatno da to ista oprema kruži po timu, makar, osobno ne vidim svrhu tih timova, natjecanja i sto oni zele postici, a pogotovo ako koriste istu opremu sa par MHz razlike i nabijaju dodatne timske bodove.... :stoopid: ista stvar sa 7. i 8., te 10. i 11. na listi, isti teamovi a par bodova razlike, ista oprema... zanimljivo, NOT :) |
Pa prijavi taj njihov skor, pa neka odluče HWbotovci je li to ok ili nije. :)
|
ili otvori thread na HWbot forumu ili pm-aj nekog od resultmoderatora...iako mislim da se vec potezalo takvo pitanje i rodio se mis...
konkretno radilo se o nekim rusima ili turcima,ne sjecam se, i njih 20 je uploadalo reze sa klonovskim setupovima, pa su neki krenuli sa "drvljem i kamenjem" na njih, a ovi se kao pravdaju da ih zbilja imaju toliko... |
Citiraj:
Pa da vidimo što će se odgovoriti |
Citiraj:
Sad ću jednog po jednog ić prijavljivati:D |
Ja ne vidim problema. Problem bih bio ako bi imali istu frekfenciju. Ako posude HW drugom iz teama nije problem -> tako se radi;)
Dečki ne brinite za takve stvari, radije idite OC mašine i prestignite sve.:fiju: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:41. |