![]() |
Laptop > TV
Spajam laptop na TV (stari tv, nije digitalni): comp S-Video out > S-Video to Composite > TV composit IN (onaj zuti ne?)
No ja neam blage veze sto dalje a TV ne ***e comp ni 5%, vrtim po ulazima, ali ovaj ne vidi nista novog; u display properties secondary monitor je na 640 * 480 , boja 8-bit; make this my primary mi je zatamljen, a extend desktop mogu oznaciti, ali ne ***e (as in pritisnem apply monitor ljepo potamni, ukljuci se ponovo, a ovo nije oznaceno) grafa je x1250, s sam laptop je HP 6715b. plz help :( |
Stavi force TV detection u catalyst control centeru i stavi odgovarajući AV ulaz (ako ih imaš više).
Također, pokušaj zatvoriti ekran (da se pritisne onaj mali senzor tako da ti ugasi monitor na laptopu). |
Citiraj:
AV kablove za zvuk nemam..., oni su ocito jedina stvar koja mi je preostala, ali ako ne redi preko SCART-a, zasto bi sad odjednom proradio composite kada ubacim zvuk ? |
Na laptopu stisni FN + F4, to bi trebalo upaliti drugi video izlaz pa ga onda namještavaj kako te volja.
|
Citiraj:
sve sto fn + f4 radi jest to da stavi TV u catalyst control centeru na disabled; ponovo tv ne reagira a catalyst control center kaze da je sve oke ...:stoopid: a ja mislio da bi to trebalo biti lagano ... |
hebes to, idem si kupit 19'' della, sto pwna bilo kakvu televiziju ....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:54. |