![]() |
Koje igre?
Zanima me koje igre igrate i kakve su jer mi se baš nešto igra! :D
Malo sam pikao UT2004 kad je izašao al sad baš i ne. |
Manager 01/02, Toca 2, CoD, Starcraft i Warcraft3:FT
|
Wolfenstein: Enemy Territory Wolfenstein: Enemy Territory Wolfenstein: Enemy Territory Wolfenstein: Enemy Territory Wolfenstein: Enemy Territory Wolfenstein: Enemy Territory :D
:beer: |
Dungeon siege(RPG),CM 03/04(kao fol menader neki),Mohaa(ides i pucas i ubiju te i load i tako stalno),Colin 2....
|
The Elder Scrolls III:Morrowind/Tribunal/Bloodmoon, Broken sword 3, KOTOR
|
Neighbours form hell :D
|
Battle Mages, VC: First Alpha
|
Silent Hill (horor igra)...zakon je...Splinter Cell...isto zakon igra...:D
|
System Shock 2, prva liga, skoro gotov
18 Wheels of Steel Across America, malo isprobavam MOHAA, trenutačno u sleep modu :) |
:D hej LightForce1308 kako ide broken? jel tako da je super? ja sam gustao.... jedva cekan sljedeceg
Chozen koji dio Silent Hilla igras? imam 2 ja... ali se mislim kako da nabavim prvog i koliko je to povezano... meni zivcira ako ne igram nesto od pocetka igra Battlefield demo cilo vrime igrica je zakon!!! :clap: :clap: |
2 ßellerophon: 3. dio...prvi dio je samo za PS1 (al nisam siguran 100%)...a frend će mi posudit 2....uskoro...:)...on je prešal sva tri djela i kaže da su samo 1 i 3 malo povezani...
...BTW:igra je stvarno zakon...al tek sam ju počel igrati... |
sam za PS1... hmm.... strava je 2 dio... muzika i atmosfera su gadne...
mozes igrat usrid bijela dana i da pticice cvrkucu oko tebe opet ce ti bit frka... |
Broken Sword The Sleeping Dragon.
Rise of Nation. Vietkong. MOHAA sa ekspanzijama (drži me u formi). Call of Duty. WARLORDS BATTLECRY 2 (strategija nad strategijama, da se odigraju sve rase potrebno je barem dvije godine). |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
UT 2004, igra je fora
|
Citiraj:
Di ti prebivaš? Koji ti je nick? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:29. |