![]() |
brzina UPLOADA
zasto nema brzine uploada vece od 768k
kakve su to fore mozes imat 24 bit download al ti opet i treba upload da odrzavas ratio* |
|
al opet sam uvjeren da nasi provideri to limitiraju :) upload
adsl2plus je dostupan kod nas? sa velikim uploadom? |
Citiraj:
Jest da bi mogli malo povecati malo upload na nizim brzinama, ali daleko je to od simetrije koju nudi npr. VDSL2 Za tako nesto treba cekati na ulaganja u infrastrukturu, sto je opet upitne isplativosti sa obzirom na broj informaticki pismenih ljudi u Hrvatskoj, kao i broj onih kojima takve brzine trebaju. |
mozda se boje da se ne naprave serveri :)))
|
frenda su jučer amiši spojili. na speedtestu je imo dl 8000 a upload 1100 , znači preko 1 mbit
|
ADSL2+ teoretski može maksimalno "dat" 1 Mbit upload
taj rezultat je dobio jer speedtest nije dobro izmjerio |
|
Citiraj:
|
evo ga na :D
bas me zanima kakav ces link bacit da to dokazes :stoopid: :D |
http://www.internode.on.net/adsl2/graph/
http://en.wikipedia.org/wiki/Adsl2 nekak mi se praviš prepametan... |
e sorry ak ti zvucim arogantno, al fakat nije...
aj pogledaj jel se podudara moja tvrdnja da ADSL2+ daje max 1 Mbit upload i wikipediu... a ovaj Annex M kod nas jos nema, barem kolko ja znam, ali ako si na to mislio pod ADSL2+ onda si u pravu, on nudi do 3,5 Mbit upload a vidim da ADSL Annex A daje 1,3Mbit i Annex B 1,8Mbit upload, tak da je ipak moguće da ti frend ima 1,1Mbit upload, al neznam di si izvuko 1,5Mbit max :stoopid: |
zato sam decki reka da nas ISP usporavaju upload i da nas ogranicavaju
ipload je prakticki bitniji od uploada samo zavisi od potrrebe |
Vidio sam iz iskustva da ide upload 1,2 mbita po speedtestu preko amisa a centrala je stvarno daleka posto je max download koji se moze izvuci 6,8 mbita. Tako da ovo od 1,5mbita je lako moguce makar oni govore da daju 768.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
još bi bilo dobro da se max download ostane na max kad se upload otvori do kraja meni npr. ako cjelokupni upload pustim samo malo preko 10kb/s brzina downloada mi opane na oko 50kb/s a ako je povečam na iznad 15kb/s brzina downloada mi pane na smješnih 20kb/s. još čekam odgovor u vezi ovog od t-coma ali nešto mi govori da mu se netreba nadat.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:19. |