![]() |
X-FI Extreme Music - Gdje ima za kupiti?
Zna li itko gdje ima za kupiti dotičnu karticu?
Po nabavi nema nigdje, a kvark sam zvao i nemaju a u Optimumu je niti nema u katalogu. Kartica mi treba za buraza i poprilično je hitno. BTW. Razmišljao sam o kupnji M-Audio Revolution 5.1, ali sam odustao zbog njihovih peripetija s driverima...koliko sam čitao na netu, driveri su dosta bugoviti a prekinut je razvoj, pa su zadnji driveri (za XP) iz 2004.g. Vidim da su u beti neki driveri za vistu, ali 32bit, tako da mi je dosta rizično kupovati takvu karticu kojoj je upitna podrška. Što vi mislite o tome? |
Koliko sam vidio u linksu je najeftinija (nekih 550 kn za gotovinu) ali je trenutno nemaju, imaju xtreme gamer koja je 600 ali ja baš želim xtreme music i čekam da dođe u links i ona ču nadam se kupit.
U ostalim trgovinama je preskupa. A da nađem audigy 2 zs to bi uzeo ali takva nova je 700 kn pa sam tražio polovnu...... Inače, za šta ti treba buraz zvučnu ? |
Citiraj:
extreme music se više ne proizvodi (barem na creative stranicama piše da je obustavljena isporuka, kao i platinum edicije, što je u biti music, ali sa daljinskim i front panelom), pa je teško za očekivati da će se više naći u hrv. Onaj tko je uzeo zadnju u linksu, usrećio se i sada se sigurno smije:D |
Citiraj:
U optimi imaju gotovo svaku komponentu prema nabavi (dakle, skladište bi im bilo veličine zagreba:D), a tek kad dođem na stranice, onda se gotovo uvijek uvjerim da nemaju taj hardver. Ne znam zašto nabava toliko griješi u vezi te firme? |
Citiraj:
Bolje da su obustavili isporuku onog krša Xtreme Audio! |
znači ja čekam bez veze, omg :(
onda ču morat xtreme gamer, u biti koja je uopče razlika ? |
Citiraj:
|
Pa u tome i je fora, baš sam htio uzeti Extreme Music, a sada sam osuđen na Platinum Fatal1ty...mislim nije za mene kartica, za buraza je, on će se svejedno zapalit na front panel, ali mi je žao dati upola više para za jednak zvuk, makar mislim da mi ništa ne preostaje...ne znam, gamer ne bi, makar ne sumnjam da je zvuk jednak kao i na music, ali jednostavno sam nekako skeptičan prema tim Low profile zvučnim...očito pogrešan stav, ali šta ćeš :D
|
Citiraj:
Da mi sestra nije zapela za kabl , te shebala zvučnu na ploči (radio mi je samo jedan kanal [zvučnik]-mono) još bi bio na integruši :lol2: |
Citiraj:
Ja sam je uzeo ovdje također prije par dana (prijatelju, hvala ti još jednom):D i osigurao sam se za sljedećih par godina, jer uopće ne sumnjam da neće izići driverska podrška za barem sljedeće win i sad više ne moram misliti na zvuk, već samo na zvučnike:D |
Idući tjedan dolazi u links dotična zvučna, tako da nema razloga za zabrinutost! Samo još malo strpljenja :)
|
jesi ih nazvo pa sazno ?
uglavnom, zakon !!! |
na njihovom forumu sam postavio upit i dečki iz nabave su rekli da dolazi i da će idući tjedan biti na stanju!
|
e hvala......onda čekamo tjedan dana :)
|
Čitam malo po netu o ovoj kartici i zanima me jel mi se isplati dat 550kn za nju. Na nju bi išli Logitechovi Z-2300 koji su sada spojeni na integrušu na asus P4S800 (SoundMAX).
Kod muzike mi je važno da do izražaja dođu sve frekvencije i da bas svira, tj. da se čuju tonovi a ne buka. Z-2300 su upravo poznati po bučnom basu i slabim srednjim frekvencijama. Probao sam stvar riješiti SRS Audio Sandbox driverima i zvuk je bolji, ali to nije to. Hoće li ova zvučna bitno popraviti stanje? |
U odnosu na tu tvoju integrirku - da. Ali znaj da bi i Audigy SE znatno bolje zvucao od te integrirke. ;)
|
isplati se uzet.ja san zadovoljan:goood:
|
uzmi ju. odlicna zvucna.
|
Vidim da je stigla u links, ujutro idem po nju! Mislim da nema šanse da pogriješim...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:40. |