![]() |
Oštećen DVD medij
Jel zna netko čime najlakše prekopirati oštećen medij , VOB 2 file ima grešku na kojoj mi riperi jednostavno stanu i neidu dalje, probao sam i na razne "pješke" načine ali ne ide?:mad:
|
bio sam cuo o nekoj tekucini ili kremi koju premazes da se ostecenja tj. ogrebotine popune pa ti onda opet radi...
samo nisam to vidio ovdje u nas za kupit... |
Re: Oštećen DVD medij
Citiraj:
Nesto sam i izguglao: dvdxrescue. |
Probat ću nešto od toga , valjda uspije.
|
metoda sređivanja sa zubnom pastom je veoma riskantna jer će teško naći neku bez mikrogranula, a ako budeš koristio takvu sjebat ćeš dvd skroz
|
imas novu extreme clean Aquafresh Pasku za zube , koja ima svoju cetkicu sa mekanim gumenastim zavrsetkom prava stvar...
ja cu odma nabavit :D |
Dečki stvar je sređena , ali čisto softwerski, pomoću recovery softwera BadCopy Pro v3.73 , stvar je odradila posao i VOB file prebacila na hard!
|
Citiraj:
NAJLJEPSA RJESENJA SU I NAJJEDNOSTAVNIJA... |
pa da podrazumijeva se da neces ic przit na taj cd nego ga samo pokusat ucitat...
kako funkcionira badcopy ili ex copy? |
Citiraj:
+ Da uveselim Barta. Dobio si osteceni file jer ti programi rade tako da onaj dio dilea koji ne mogu kopirati popune nulama ili jednostavno preskoce. Provjeri da li su greske bile (pre)velike. |
i koliko je to onda korisno?
ako imas rupu na filu? ako je igra ili film? |
Citiraj:
Greska na video fileu je takodjer prihvatljiva jer se moze srediti da se ne skuzi, no ako je greska na nekom fileu kaj je osjetljiv na promjene (programi...) onda dolazi do problema jer ce taj file biti neupotrebljiv. |
ako je iso? ili bin? mos se ubit onda....
blago ti se meni sigurno ne bi upala greska na sliku... :rolleyes: imam crtu na jednom od unutrasnjosti do vanjskog ruba cd... bas me zanima sta cu dobit od toga... :D |
Citiraj:
|
a nagrada?? koja je nagrada??? :D
|
Dečki meni je BadcopyPro dobro odradio posao jer postojeći fajl nisam uspio ničime pročitati, ili bi se riperi unedogled patili pokušavajući pročitati medij ili bi jednostavno prijavio gešku i izletio u Win. Sada imam cijeli VOB koji na danom mjestu ima malu smetnju u slici ali to ću u toku obrade jednostavno izrezati jer je tako kratko da se neće uopće primjetiti. Naravno ovim načinom se nemože popraviti softwer (mada postoji mogućnost da i tada sve radi), ali ponavljam kada jednostavno nemožeš uopće kopirati fajl na hard onda ovakav softwer vrijedi!
|
Citiraj:
:D :D :D :D :D :D |
Novih? Idem odma' bacit par DVD-ova.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:27. |