![]() |
Problem 8800 ultra
Instalirao danas novu karticu, kad BF2 radi bez problema i ostale igre isto doc crysis cim se pokrene ugasi računalo, sa starom karticom igra radi bez beda.
Savijeti bi dobro došli. Hvala |
Napajanje?
|
Piše mu u signature-u da ima OCZ 600W napajanje.
|
pa možda je neispravno ;)
iako je Crysis problem sam po sebi :D |
Riješeno bilo je napajanje, iako ispravno izgleda nedovoljno jako. Sad sam stavio Spire od 1kW i sve radi.
Hvala. |
omg 1 kW ............spoji sad i mashinu za ves, bojler i ostale kucne aparate na to.......:fiju::fiju::goood::goood::goood::care::care::care::D:D
|
Preselit ću pokraj tebe, ako mi bude napajanje preslabo kad uzmem sad 3850 da ti ukradem kojih 300W. 1KW OMFG! LOL 12 mjeseca!
|
nije ni cudo da je napajanje bilo problem posto u kompu imas 6 hard diskova i jednu gf8800 ultra i sve to na samo 600W
|
Citiraj:
ovo je sarkazam,right?:stoopid: |
Citiraj:
|
Jel taj OCZ 600w ide u prodaju mozda? :D
|
pa po nekim kalkulatorima ta bi konfa trebala vuć max do 40A sa +12V tak da bi taj OCZ to trebao tjerat no pitanje je kakav je izlaz bio na tom napajanju
|
Citiraj:
Mozda je bio jedan rail preopterecen. |
pa za početak bilo bi dobro da je naveo koji model tj koju seriju OCZ-a ima
a i velik broj napajanja uopće nema odvojene railove i odvojenu regulaciju napona ;) |
Citiraj:
Sorry, evo podataka. OCZ-600ADJ EU 3,3v-28A, 5v-46A, 12v1-20A 12v2-18A. |
Da to je PowerStream serija
lako moguće da je ona konfa pri većem optrećenju pošteno nagazila to napajanje pa je dolazilo do nestabilnosti, no npr jedan Corsair HX620W bi bio dosta (i previše) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:30. |