![]() |
Slušalice za pro gejming
E ovako, frend mi ima X-fi xtreme gamer fatal1ty pro zvučnu i sennheiser hd555 slušalice. To koristi samo za pro gejming i želi uložiti još novaca, hoće neke sluške do 2000 kn (znam da nije normalan) pa me pitao za savjet a ja pitam vas ! jel uopče postoji nešto bolje od sennheiserica ?
|
upucaj tog pro gej frenda,moj prijedlog :D
|
daj me nemoj nasmijavati, progaming.. : )))))))))))))))))))
a jel mogu znati sto to doticni progejma da mu trebaju tako skupe slusalice? |
Citiraj:
za "pro gejming" su mu i sennheiserice previse. |
Ako ima viška novaca zašto ne :D btw. molim bez spama.......
dečko stvarno želi NAJbolje od najboljeg edit: igra Americas Army več jako dugo i jako puno vremena ulaže u igru |
Citiraj:
2000kn za slušalice,***ote,budale. |
razmišljo sam šta če bit od ove teme kad sam posto :D
može sad bez toga svega i nek netko da prijedlog ako ima? |
Citiraj:
uzmi mu 2000kn, kupi ove sluske, sakrij racun i natpis modela, on ce biti odusevljen (realno, nece biti razlike, ali siguran sam da ce njemu biti puno bolje nove sluske, dokle god mu ne kazes koje su), stare sennice prodaj meni po popularnoj cijeni i zapij ostatak love. |
LOOOL rendula, onaj dio mi se sviđa, "zapij ostatak love" :D
a zna da su te HD515 lošije :D mislim da su jedino HD570 bolje |
jel taj u smurf klanu??
ugl, moj savjet je da mu nema smisla bolje slusalice kupovat kad americas army ionako ne podrzava 5.1 slusalice tako da ove koje ima sad ne moze iskoristit maximalno tako da nema smisla i da nece nista dobit sa boljima... sad moze jedino brand name perverziju kupit samo nis vise... evo ja bi mu ovo predlozio za gaming ali neznam di ce to kupit... http://www.razerzone.com/index.php?m...products_id=38 eto ima ih kod nas, 1080 kn... http://www.magazinrs.hr//artikl.asp?code=140066 mislim da mu bolje od ovih definitivno ne trebaju... |
Nije u smurf klanu :D
I on je gledao te razer slušalice i može mu ih frend kupit u njemačkoj ali ja iskreno ne vjerujem da su bolje od sennheiserica tako da ču mu reč da ostavi novce jer več ima najbolje šta može imat |
Citiraj:
ja isto ciljam sad na neke bolje sluške, i najvjerojatnije cu te razerice uzet... ali jos nisam siguran ništa... isto tako ni sam neznam šta bi... p.s. u kojem klanu je i koji nick... mozda ga znam, ja isto aa igram... i zbog istog cilja kupujem sluske... :D |
sve to, a zvuk u igri monotonalan i kompresiran..
|
ti si zwer iz CTN-a ?
|
Citiraj:
|
hehe, mi smo cK klan :D
|
starcima koji daju tolke pare klincima za sluške, za igranje nekog FPS-a treba pucat u čelo...
|
on ima 30 godina
|
Citiraj:
šala naravno,moram malo...kad je tako tužna istina :D |
a jeste svi nerazumni to je strašno... pa za kog se takve stvari proizvode ak ih nitko ne smije kupit??? pa covjek ocito ima love vise od prosjeka i zasto ih onda nebi kupio??
btw kolki ljudi daju pare za drogu, alkohol ili kazne i slicno, radi se o puno vecim ciframa i to nitko ne komentira, a cim netko ovak nekaj hoce kupit odma 100 pametnih... |
Pitaj ga da li je čuo za KVARK slušalice. Ako nije, onda mu reci da je to renominirani danski proizvođač extreme gaming slušalica samo za japansko tržište i onaj tko ih želi kupiti treba dati Xfire i imati minimalno 2000 sati igranja.
Kupi mu te KVARK za 100kn, sebi neku grafičku, a ostatak love zapij baš kao što reče kolega ranije. |
Alkohol se brate isplati ali 2000 Kn za sluskee heheheheheh lol i to za americas army .... buaaa i ja to igram sa nekim sluskama od 30 kn , i opet mi nista ne fali.... :):lol2::lol2:
|
recimo mu slobodno da ce manje vishe bacat lovu.
jednstavno jposhto vec ima kvalitetanu kombinaciju je za igre to overkill. Moze eventualno trazit sebi udobe slushke. Mozda zatovrene ak ide na lanove, i birat neke s slabijom basom. Uglavnom, shto se kvalitete zvuka nece osjetit neku razliku (samo na gore ak ide na razer ili neka druga "pro-gejming headsetova" ala medusa, syberia etc etc). Ak mu se bash troshi, mozda bi mu preporucio akg k240. Zatovrene, ali ne gubi puno na kvaliteti zvuka radi toga (zatovreno je korisno ne samo da blokira zvukove iz okoline, nego i okolinu shtedi zvukova iz igre...npr ako suprugu maltetira:)) Jako su komotne za duge igracke seanse, i kvaliteta izrade je neusporediva s 99% slushalica. eto my 2cents |
Prvo skuplje ne znaci automatski bolje za neku specificnu namjenu. Za igru mu preporucam neke sluje sa sto vise decibela i sn ratio. Tako da se cuje svaki sum sto glasnije. To je prakticni dio. Ako mu je do progejminga a ne uzivanja u zvuku. Usotalom ako je "progejmer" sto mu mi mozemo pomoci kada neznam dali je itko na ovome forumu progejmer? Neka pita nekoga iz svog klana, ako je progejmer valjda je u nekom klanu?
A one rejzer sluskice imas na ebyu za 100 $ s dostavom, cak mi ni pdv frendu nisu trazili. I koliko to ima vratinu kada moze satima nositi te sluse na glavi? Neznam za taj model tocno ali ta klasa slusalice je obicno jaaako teska zbog vecih drajvera i ostalih "jacih" komponenti. Koje pojacalo koristi? |
ha slusaj, od sennheisera recimo hd 600, u www.bojezvuka.hr su 2393kn -10% za kes, naravno i bilo koje druge audiofilske slusalice tipa akg grado itd bi posluzile isto, jedini problem je sto realno nista nece imat bolji zvuk u igri, mozda biti udobnije jedino od ovih hd555, al sve to je bacanje novaca cisto, pa vec i ove hd555
kojekakve "gejming" 5.1, 10002123.1 i slicno slusalice su uglavnom daleko kvalitetom od bilo kakvih stereo + s dobrom zvucnom ni nema neke razlike, osjeti se odakle sum dolazi jednako dok kod losih zvucnih ionako 3d kao takav nije podrzan :D odgovor nekome tko je pitao za koga su namjenjene slusalice od 2,3+kkn, pa sigurno ne hrvatima s prosjecnom placom od 3500kn mjesecno vec amerima s prosjecnih 2500$ za isti vremenski period |
što je to pro gejming?:stoopid:
|
pa prema nekoj definiciji to bi znacilo da zivis i zaradjujes placu o igranja igara? jel se moš negdje prijaviti za to, ono sjediš, igraš i budeš plaćen? :)
ali opet da se vratimo na temu, jel mozda razmisljao o profesionalnim studijskim slusalicama pa s popratnom opremom? mislim da za kojih 3-4k kuna moze sloziti nešto, ali za to moram pitati rođaka koji je u tim vodama...pitam pa javim... OT ne kužim ovo s flejmanjem i nabavom slusalica od 2000 kuna, mislim čovjek normalno pitao , a ovo se pretvorilo u ismijavanje...ako ima zašto ne? kao da nitko od vas nkada nije dao masnu lovu za nešto kaj može dobiti po jeftinjara cijeni , ali zato ovo kaj se vama dopada dodje ko zlatni k***c :) |
Citiraj:
i da, pametnije je potrositi na alkohol. |
Citiraj:
|
aha, oš reć čisti bullshit, ako već koristimo ovu "pro" terminologiju... :D
meni je ovo tako smiješno da ne mogu opisati... da mi je samo upoznati tu osobu koja si financira samostalno život i od toga živi, a bavi se "pro gajmingom" :D i sam naziv je takva PROvala... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:50. |