Citiraj:
Originally posted by Shteff
u infokoru, gledo sam pa-26,28 i 32, cijene su skoro iste, 28 mi je glomazna, 32 ima velike slušalice (vjerojatno i kvalitetnije) i alkalnu bateriju, pa bih trebao kupit neku za punjenje, nisam vidio jel ima di za zakačit uzicu za nošenje...gnjavaža, rekoh kupujem za žemsko pa sam se držao praktičnosti i vizualnog dojma, integrirana punjiva baterija i super izgled to me dojmilo kod 26-tice, nego kako si ti zadovoljan sa svojom? Ja ovo još punim, piše da ju prvi put treba puniti 24h
|
ne bi vjerovao, ali moja otkad sam ju kupio radi svaki dan osim subote i nedjelje, i to minimalno 1h, a prosječno 2-3h. neko vrijeme mi se nije slušalo pa ga je Costa ljubazno tlačio svaki dan. Punim ju na adapter i na USB, a baterija još uvijek traje urednih 3,5 - 4,5h - stalno slušam na najglasnijem. inače, dok se baterija puni slušalice trebaju biti iskopčane, a player isključen (čak i preko USB). skini si . drivere i BIOS pa flešaj. inače, meni je USB kabel ošo čak 2 puta i oba puta su mi ga ljubazno zamjenili iako sam bezobrazno tvrdio da je problem u konektoru. eh da, i prošli tjedan su mi ošle slušalice (nakon skoro godinu dana), tak da sad koristim neke Panasonic za 70kn čiji bas nije ni do qurtza originalnima. moram kupit nove. izuzev svega toga, player je genijalan i super sam zadovoljan
|