PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Audio, Video, Foto (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   MP3 Player USB (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=9094)

Shteff 23.03.2004. 16:02

MP3 Player USB

Tatek tehnološki freak:D je odlučio kčercetu za 16-ti rođkas kupiti neki MP3 USB player, bitno je:
- cijena do 600kn (to je najbitnije)
- stereo sa slušalicama
- što manje dimenzije
- što više memorije
- što kvalitetniji zvuk
- možda da ima i FM prijemnik
ajde mladosti preporučite nešto, spasite tateka tj. mene :o

ßellerophon 23.03.2004. 17:05

pogledaj tu

i potrazi
MP3 player, prijenosni e-JAY CeBop RUN Q, memory key 128MB, USB

tor 23.03.2004. 19:40

www.infocor.hr
Napa,Xiro...

ßellerophon 23.03.2004. 20:02

NAPA PA-32 MP3/USB player 128Mb, display, FM

na infocoru

horza 23.03.2004. 20:15

Citiraj:

Originally posted by ßellerophon

na infocoru

totalno se slažem.
ponosni sam vlasnik PA-26 i 2 frenda mi imaju PA-32. osobno sam poklonik integriranih baterija, ali i ovo će biti ok. PA-32 rocks!

inače odmah da preporučim i Infocor. dečki znaju svoj posao, jako su stručni i totalno ljubazni.

Shteff 23.03.2004. 22:30

Citiraj:

na infocoru

hmm izgleda zgodno, sutra ću malo prošvrljati po specifikacijama thnx

Shteff 25.03.2004. 21:08

ubo PA-26, nekako mi se najviše dopala

tin. 25.03.2004. 23:56

Re: MP3 Player USB

Citiraj:

Originally posted by Shteff
Tatek tehnološki freak:D je odlučio kčercetu za 16-ti rođkas kupiti neki MP3 USB player, bitno je:
- cijena do 600kn (to je najbitnije)
- stereo sa slušalicama
- što manje dimenzije
- što više memorije
- što kvalitetniji zvuk
- možda da ima i FM prijemnik
ajde mladosti preporučite nešto, spasite tateka tj. mene :o

TATEK !! Odi u Feniks i za 300 kuna POKLONI kcerci EMPETRI PLEJER...sa svim kaj si nabrojal...i jos k tome JEBACKO SREBRNE BOJE S PLAVIM EKRANOM...i mala bu presretna i bu te jos branila pred mamom ..."da moras puno piti jer je vino dobro za zdravlje..."!...MENI JE KOD ZENSKE UPALILO !!

horza 26.03.2004. 00:50

Citiraj:

ubo PA-26, nekako mi se najviše dopala
gdje si ga našao? kad sam furo na reklamaciju rekli su mi da ih više nema u RH.
zašto ne 32?

Shteff 26.03.2004. 15:53

Citiraj:

Originally posted by Horza
gdje si ga našao? kad sam furo na reklamaciju rekli su mi da ih više nema u RH.
zašto ne 32?

u infokoru, gledo sam pa-26,28 i 32, cijene su skoro iste, 28 mi je glomazna, 32 ima velike slušalice (vjerojatno i kvalitetnije) i alkalnu bateriju, pa bih trebao kupit neku za punjenje, nisam vidio jel ima di za zakačit uzicu za nošenje...gnjavaža, rekoh kupujem za žemsko pa sam se držao praktičnosti i vizualnog dojma, integrirana punjiva baterija i super izgled to me dojmilo kod 26-tice, nego kako si ti zadovoljan sa svojom? Ja ovo još punim, piše da ju prvi put treba puniti 24h

Shteff 26.03.2004. 15:56

Re: Re: MP3 Player USB

Citiraj:

Originally posted by tin.
TATEK !! Odi u Feniks i za 300 kuna POKLONI kcerci EMPETRI PLEJER...sa svim kaj si nabrojal...i jos k tome JEBACKO SREBRNE BOJE S PLAVIM EKRANOM...i mala bu presretna i bu te jos branila pred mamom ..."da moras puno piti jer je vino dobro za zdravlje..."!...MENI JE KOD ZENSKE UPALILO !!
hebiga di si prije bio:beer:

horza 26.03.2004. 21:50

Citiraj:

u infokoru, gledo sam pa-26,28 i 32, cijene su skoro iste, 28 mi je glomazna, 32 ima velike slušalice (vjerojatno i kvalitetnije) i alkalnu bateriju, pa bih trebao kupit neku za punjenje, nisam vidio jel ima di za zakačit uzicu za nošenje...gnjavaža, rekoh kupujem za žemsko pa sam se držao praktičnosti i vizualnog dojma, integrirana punjiva baterija i super izgled to me dojmilo kod 26-tice, nego kako si ti zadovoljan sa svojom? Ja ovo još punim, piše da ju prvi put treba puniti 24h
ne bi vjerovao, ali moja otkad sam ju kupio radi svaki dan osim subote i nedjelje, i to minimalno 1h, a prosječno 2-3h. neko vrijeme mi se nije slušalo pa ga je Costa ljubazno tlačio svaki dan. Punim ju na adapter i na USB, a baterija još uvijek traje urednih 3,5 - 4,5h - stalno slušam na najglasnijem. inače, dok se baterija puni slušalice trebaju biti iskopčane, a player isključen (čak i preko USB). skini si .drivere i BIOS pa flešaj. inače, meni je USB kabel ošo čak 2 puta i oba puta su mi ga ljubazno zamjenili iako sam bezobrazno tvrdio da je problem u konektoru. eh da, i prošli tjedan su mi ošle slušalice (nakon skoro godinu dana), tak da sad koristim neke Panasonic za 70kn čiji bas nije ni do qurtza originalnima. moram kupit nove. izuzev svega toga, player je genijalan i super sam zadovoljan

Shteff 26.03.2004. 22:57

Meni kao starijem HI-FI manijaku je izgledalo prilično nevjerojatno da to čudo ima tako dobar zvuk, jebote to super svira, a kaj to nema svjetlo na displayu? Mala je inače oduševljena:burn:, e da kak prebacit sa cd-a na mp3 format:o thnx

horza 27.03.2004. 09:35

1 privitaka
Citiraj:

Meni kao starijem HI-FI manijaku je izgledalo prilično nevjerojatno da to čudo ima tako dobar zvuk, jebote to super svira, a kaj to nema svjetlo na displayu? Mala je inače oduševljena:burn:, e da kak prebacit sa cd-a na mp3 format:o thnx
ne, backlight je jedini nedostatak u odnosu na 28 i 32.
kak prebacit? sorry majstore, al moram :) u attachu je.

Costa 27.03.2004. 09:41

Citiraj:

Originally posted by Horza
ne, backlight je jedini nedostatak u odnosu na 28 i 32.
kak prebacit? sorry majstore, al moram :) u attachu je.

HEHE samo je cekao priliku :D

ßellerophon 27.03.2004. 19:06

:D
Horza mogu li ja skinit Barta? (mislim na gif. - ne na clana foruma)(da ne bi bilo glupih primjedbi :)) bio bi skorz koristan u nekim situacijama... :D

horza 28.03.2004. 15:02

Citiraj:

:D
Horza mogu li ja skinit Barta? (mislim na gif. - ne na clana foruma)(da ne bi bilo glupih primjedbi :)) bio bi skorz koristan u nekim situacijama... :D

dapače.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:23.