![]() |
gori gori gori gori nvidijoo .... lololol
BIG SHIT :argue:
uspio sam sprzit graficku...2 kondenzatora su gadno pocrnila i jako su smelly...malo sam se igrao u biosu sad kad mi je stigla kingmax 433mhz i eto sranja...dignem fsb na 215 udje u windoze pokrenem bench i paf,srusi se... Odem nazad u bios (UBER BIOS 1007) i umejsto da stavim napon graficke na 1.6 slucajno stavio na 1.9 jer je na uber biosu obrnuto,prva opciaj je 1.9 a zadnja 1.6,dok je prva na normalnom biosu 1.6 a zadnja 1.9... sta mislite oce to proc kroz garanciju? postoji mali problem,kartica je iz amerike a garancija je od graficke koju sam kupio u hrv i prodao (isto gainward 4600,identicna) liku u zege... A BAS SAM EJ DANAS TREBAO POSLAT RENCIJU LOL :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: |
A ništa-ako su samo kondići to ti zamjeni svaki pijani serviser...:D
|
Citiraj:
|
a ploča je preživjela?:eek:
|
znaci ipak sluzi necemu AGP napon :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Re: gori gori gori gori nvidijoo .... lololol
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sumnjam da ce ti garanciju priznat posto su razliciti serijski brojevi a to tamo gledaju, a da ces ju ozivit s novim kondenzatorima isto bas ne vjerujem, jel 99% nisu samo oni otisli.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja uzeo i presretan, samo pazi kad uzmes sljedecu da ti se opet ne omakne bios pa da i tu ne umrtvis ponovo :D |
Citiraj:
|
SJAJNE VIJESTI ZA RENCIJA (I ZA MENE NARAVNO) KARTICA JE ZAMJENJENA NOVOM (VALJDA) IL JE POPRAVLJENA ALI RAAAAADIIIIIIIIII :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :D
|
S ovom sada pažljivo. :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:58. |