PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   NVIDIA (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=7)
-   -   gori gori gori gori nvidijoo .... lololol (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=9070)

Thoroughbred B 22.03.2004. 13:26

gori gori gori gori nvidijoo .... lololol

BIG SHIT :argue:
uspio sam sprzit graficku...2 kondenzatora su gadno pocrnila i jako su smelly...malo sam se igrao u biosu sad kad mi je stigla kingmax 433mhz i eto sranja...dignem fsb na 215 udje u windoze pokrenem bench i paf,srusi se...
Odem nazad u bios (UBER BIOS 1007) i umejsto da stavim napon graficke na 1.6 slucajno stavio na 1.9 jer je na uber biosu obrnuto,prva opciaj je 1.9 a zadnja 1.6,dok je prva na normalnom biosu 1.6 a zadnja 1.9...
sta mislite oce to proc kroz garanciju?
postoji mali problem,kartica je iz amerike a garancija je od graficke koju sam kupio u hrv i prodao (isto gainward 4600,identicna) liku u zege...
A BAS SAM EJ DANAS TREBAO POSLAT RENCIJU LOL :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Jelc 22.03.2004. 14:27

A ništa-ako su samo kondići to ti zamjeni svaki pijani serviser...:D

Thoroughbred B 22.03.2004. 14:31

Citiraj:

Originally posted by Jelc
A ništa-ako su samo kondići to ti zamjeni svaki pijani serviser...:D
samo su 2 crnca...idem sutra vidjet:beer:

Ljoshy 22.03.2004. 16:50

a ploča je preživjela?:eek:

STRMX 22.03.2004. 19:29

znaci ipak sluzi necemu AGP napon :D

rendula 22.03.2004. 19:38

Citiraj:

Originally posted by STRMX
znaci ipak sluzi necemu AGP napon :D
Služi za skurit grafičku ak ti se neda stavljat joj krivi BIOS:D

Thoroughbred B 22.03.2004. 20:41

Citiraj:

Originally posted by Ljoshy
a ploča je preživjela?:eek:
ma sve je ok...u jednom trenutku osjetio sam UZASAN SMRAD i neki cudan zvuk,istog trenutka ugasio sam komp putem napajanja,upalio ga opet ali grafa je ostala spavati i mogu ti rec da spava ko blesava,nista je vise nemoze probuditi :D :D :D

vga killer 22.03.2004. 22:18

Re: gori gori gori gori nvidijoo .... lololol

Citiraj:

Originally posted by Thoroughbred B
A BAS SAM EJ DANAS TREBAO POSLAT RENCIJU LOL :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Jadan on. :smoke:

giga 23.03.2004. 23:37

Citiraj:

ma sve je ok...u jednom trenutku osjetio sam UZASAN SMRAD i neki cudan zvuk,istog trenutka ugasio sam komp putem napajanja,upalio ga opet ali grafa je ostala spavati i mogu ti rec da spava ko blesava,nista je vise nemoze probuditi :D :D :D
Moze je probuditi hallo chipoteka,lemilica (samo ne ona za tvrdo lemljenje) i malo lema ako su u pitanju samo kondenzatori i naravno malo dobre volje....

Srky 24.03.2004. 00:56

Sumnjam da ce ti garanciju priznat posto su razliciti serijski brojevi a to tamo gledaju, a da ces ju ozivit s novim kondenzatorima isto bas ne vjerujem, jel 99% nisu samo oni otisli.

Thoroughbred B 24.03.2004. 22:44

Citiraj:

Originally posted by Srky
Sumnjam da ce ti garanciju priznat posto su razliciti serijski brojevi a to tamo gledaju, a da ces ju ozivit s novim kondenzatorima isto bas ne vjerujem, jel 99% nisu samo oni otisli.
u najgorem slucaju morat cu kupit novu graficku...evo sad bas gledam u burzi ima dosta gf 4 4*00...gainward i msi 80% kartica...mislim da cu ovaj put uzet MSI :D

Srky 25.03.2004. 01:13

Citiraj:

...mislim da cu ovaj put uzet MSI :D

Ja uzeo i presretan, samo pazi kad uzmes sljedecu da ti se opet ne omakne bios pa da i tu ne umrtvis ponovo :D

Thoroughbred B 25.03.2004. 17:28

Citiraj:

Originally posted by Srky
Ja uzeo i presretan, samo pazi kad uzmes sljedecu da ti se opet ne omakne bios pa da i tu ne umrtvis ponovo :D
Imam i ja iskustva s msi,dobra naravno...ali nasao sam lika sto prodaje moju istu graficku a uzeo bi je samo zato jer je golden sample i da se bolje clockat od obicnih...cijena je 750 kn nadam se da cu to spustit na 650-700 jer ne mislim dat vise od 650 kn (toliko sam para popusio jer sam sprzio karticu koju sam renciju trebao prodat,600kn)

Thoroughbred B 30.03.2004. 23:14

SJAJNE VIJESTI ZA RENCIJA (I ZA MENE NARAVNO) KARTICA JE ZAMJENJENA NOVOM (VALJDA) IL JE POPRAVLJENA ALI RAAAAADIIIIIIIIII :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :D

Tejo.Hr 30.03.2004. 23:37

S ovom sada pažljivo. :beer:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:58.