![]() |
Click Click
Svi znamo kako je teško danas zaraditi novce,pa vas ja pitam zašto mi ili svatko od nas nebi dok surfamo po internetu bar jednom kliknuo na reklamu to nam neuzima puno vremena a nekomu smo zaradili novce,dok velike kompanije zarađuju miljarde mogli bi bar mi ubrati dijo kolača od njih i nekom donest zaradu,a valjda ako se to proširi možda neki surferi i vama kliknu na oglas.
Šta mislite o tome ,ja ču od sad bez obzira na svaki sajt šta dođem kliknut na oglas bar jednom.Pozdrav surferima :google: |
Ili si jako suptilan pa ćeš u nekom od narednih postova navesti svoju stranicu punu google adsense linkova ili si samo prilično optimistično raspoložen :D
|
Neču navesti stranicu ,jel nije bitno takvih stranica kakva je moja ima prilično puno,ja ne zarađujem tako novce ,samo isprobavam zašto ljudi nebi klikali na oglase.Ja osobno budem klikao pa nek uživaju drugi u zaradi .
|
pa iskreno i meni je bila ta ideja u glavi :D zasto nebi svi klikali pa ko ga sisa :D
|
eeeeeeeee da je takvih ljudi da sam klikcu po ad sensu, webmasteri bi se obogatili:D
|
Pa uključi se i ti u klikanje šta možeš izgubiti ,možda jednu sekundu samo
|
cek cek hehe pa kad si tako dobar aj pomozi meni i regaj se na agloco i postani moj prvi referall....ako neznas nista o tome dzabe ti je sve a mozes zaradit neku siću tako da nemas brige
www.ofabezbeli.blje |
Žao mi je več sam se rego ,ali nisam ništa stim isprobavo i nemam pojma o tome šta treba napravit ako treba klikat ko kod adsensa budem ti kliknuo par puta ako hočeš pozdrav
|
Nemojte s tim pizdarijama tipa algo i te sheme... ti ako imaš viška vremena i to te cini sretnim i klika ti se, klikaj. Ko ti smeta.
Ja ne želim trošit vrijeme na gluposti. Kliknem na baner jedino ako me zanima doticni oglas... |
Pa baš i nemam vremena ,nakon fizičkog posla malo isprobavam po netu i to je to ,ali ako imaš neki konkretan posao javi:chears:
A dok surfam rado ču kliknut na oglas pa neka pare idu,meni se slabo klika na oglase zato sam i pokrenuo ovu temu da vidim u čemu je caka. |
Zašto bi uopce neko kliko na oglase bezveze?!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:35. |