![]() |
Pomoc oko organizacije bocne stranice...
Eh ovako.... mislim malo moddati case pa sam zapeo na izboru rupa i rasporedu UPUH/ISPUH ventova...... ja sam samo uspio do sada skontati gdje cu staviti upuh , jer mi treba tu da pirka po grafi i po NB.. eh sad molio bi ako moze da mi savjetujete raspored i upuh/ispuh kombinacije..... trenutno imam jedan 120 MM vent naprijed za upuh , sa strane isto 120 mm upuh i nazad 120 mm ispuh... eh sad molio bi prijedloge..... evo to za sad.... izgled plexija... (noobovski nacrtano u paintu :lol2:)
http://img378.imageshack.us/img378/3...4505la4.th.jpg hvala |
I kaj još hoćeš? Kombinacija o kojoj govoriš (naprijed i bočno upuhivanje te ispuh straga) je sasvim dovoljna. Nisam još vidio da neko radi i ispuh na bočnoj stranici.
|
E ljudi da ne otvaram novu temu
posto mi je stigo pleksi namjeravam stavit dva venta od 8 i 12 sa strane da upuhuju zrak i jedan od 8 na straznjoj strani da ispuhuje zrak da li je ovo dobar raspored ventova ili bi bilo bolje da jedan od 12 upuhuje a da ova dva ispuhuju hvala |
ako trebaš na bočnoj strani upuhivati zrak na više mjesta onda je najbolje da staviš dvije 8-ice, ako samo na jedno onda stavi 12cm.
|
trebo bi da puse po grafi-12cm
a ovaj od 8 da puse ko zna di bit ce led plavi pa malo zbog estetskog dojma pa oce se sve to gusit ili cak da stavim da 12cm upuhuje a da 8cm iznad 12cm i jedna 8ica ispuhuju jel kolko ja znam da topli zrak ide prema gore pa da ga direktno ispuhuje |
Citiraj:
Idalje ogromna populacija ovog foruma misli da vise ventilatora linearno spusta temperature i ujedno da vise ventilatora linearno povecava buku. Niti jedno nije tocno. Postavljanje vise ventilatora LOSE rasporedjenih dobijete samo qrac zajedno sa visim temperaturama. (uz sve to fino prati i poveca kolicina prasine) Jesi li ti siguran ce tvoja 7600gt-ajka patiti tj nece patiti postavkom toga ventilatora? Bolje je srediti neki tunel koji bi vukao od usisnog ventilatora preko diskova i dovlacio zrak do nje. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:17. |