PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Case Modding (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=55)
-   -   Daljinski za komp (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=901)

z3D 15.09.2002. 10:05

Daljinski za komp

Radim daljinske za komp po 70kn...utaknu se u COM port, a daljinski s kojim se salje signal je bio koji(telka, video, linija). Program koji se koristi je Girder(pogledajte na Netu, moze SVE, cak i misa pomicati). Inace, daljinac je super, jako dobro prima signal, moze se fakat s velike daljine radit s njim. Oce tko?

tor 15.09.2002. 16:03

Re: Daljinski za komp

Citiraj:

Originally posted by z3D
Radim daljinske za komp po 70kn...utaknu se u COM port, a daljinski s kojim se salje signal je bio koji(telka, video, linija). Program koji se koristi je Girder(pogledajte na Netu, moze SVE, cak i misa pomicati). Inace, daljinac je super, jako dobro prima signal, moze se fakat s velike daljine radit s njim. Oce tko?
Da zanimljivo. Možeš mi samo reći što to točno se može raditi s njim? otprilike.Ne da mi se rovat po netu moram. žurim.

greg SE 15.09.2002. 17:34

ma moze sve, prakticnu primjenu ima samo u winampu ili kad gledas neki film
z3D, dam ti 50 kn za to.........

z3D 15.09.2002. 18:25

Moze palit/gasit SVE programe, poglasnit/stisat izlaz od zvucne(korisno u igrama npr. ako imas slusalice i nemas gdje stisati), moze kontrolirati cijeli Winamp, filmove(pokrenuti,pauza,stop, uglavnom sve), i sve sa svim ostalim programima. Ima cak i totalno nepotrebnu funkciju(pomicanje misha, stiskanje tipki na tipkovnici itd.) Cijena je 70KN.! Za svakoga. Uskoro cu msvrtanu dat jedan da napise clanak o njemu na stranici Pceksperta, tako da svi mozete pogledat sto tocno radi :clap:

gpremec 15.09.2002. 19:18

Re: Daljinski za komp

Citiraj:

Originally posted by z3D
Nije da si otkrio Ameriku s tim, ali je zgodno sto si odlucio to raditi i za druge.
:gringo:

tor 15.09.2002. 19:23

Citiraj:

Originally posted by z3D
Moze palit/gasit SVE programe, poglasnit/stisat izlaz od zvucne(korisno u igrama npr. ako imas slusalice i nemas gdje stisati), moze kontrolirati cijeli Winamp, filmove(pokrenuti,pauza,stop, uglavnom sve), i sve sa svim ostalim programima. Ima cak i totalno nepotrebnu funkciju(pomicanje misha, stiskanje tipki na tipkovnici itd.) Cijena je 70KN.! Za svakoga. Uskoro cu msvrtanu dat jedan da napise clanak o njemu na stranici Pceksperta, tako da svi mozete pogledat sto tocno radi :clap:
Zvući mi OK.Tu si iz Zg ili....

greg SE 15.09.2002. 21:05

Citiraj:

Originally posted by z3D
Cijena je 70KN.!
ajde, pa zar meni nebi dao za 50????necu nikome reci :D

z3D 16.09.2002. 00:33

Jesam, Zg...greg ti si zlo! :)

numa 16.09.2002. 10:33

Vis ovo uopce nije losa ideja - a da stvarno napravte clanak o tome? na kojem principu radi i sl. (Za nas ostale lajbeke)?

greg SE 16.09.2002. 13:16

Citiraj:

Originally posted by z3D
Jesam, Zg...greg ti si zlo! :)
jeee, dark side......dakle bolje ti je da mi to das za 50 kn ili ce te tama progutati........
a nezaboravimo da imam pentagram na zidu naslikan :D

msvrtan 16.09.2002. 16:53

Citiraj:

Originally posted by greg SE

jeee, dark side......dakle bolje ti je da mi to das za 50 kn ili ce te tama progutati........
a nezaboravimo da imam pentagram na zidu naslikan :D

to sa pentagramom ti vjerujem

z3D 16.09.2002. 19:00

Ma ja vjerujem, i ja imam puno toga, ali nista nema veze s "tamnom stranom". :cool:

greg SE 16.09.2002. 20:25

Citiraj:

Originally posted by msvrtan

to sa pentagramom ti vjerujem

dobro, da priznam nije dovsen, ponestalo mi boje a kasnije nikad mi se neda kupovati novu za par umakanja spuzve :)
ali jednog dana kad ga dovrsim cu do pozovem mracne sile da za mene pokradu sve vase kompove :D

darius 16.09.2002. 21:39

Citiraj:

dobro, da priznam nije dovsen, ponestalo mi boje a kasnije nikad mi se neda kupovati novu za par umakanja spuzve :)
ali jednog dana kad ga dovrsim cu do pozovem mracne sile da za mene pokradu sve vase kompove :D

a zbiiiiljjjaaa imas kaj pokrast :D :D :D

greg SE 16.09.2002. 22:39

Citiraj:

Originally posted by darius

a zbiiiiljjjaaa imas kaj pokrast :D :D :D

cuj od nekih se ima svasta, a takve ko tvoj prodam i nakupim za jednu dobru graficku :D

gpremec 16.09.2002. 23:09

Citiraj:

cuj od nekih se ima svasta, a takve ko tvoj prodam i nakupim za jednu dobru graficku :D
Nije da bi kupio neku mocnu graficku, vjerovatno nekaj tipa SIS Xabre 400.:D

z3D 17.09.2002. 00:17

zacudit cete se kad vidite kak je daljinac mali, nema skoro nist u sebi :beer:

greg SE 17.09.2002. 11:25

Citiraj:

Originally posted by z3D
ma kakav daljinac jebemu, koliko ja kapira kao i svi koji to nude dajes IR prijemnik, daljinac je odasiljac a ne prijemnik

z3D 17.09.2002. 11:33

Pa znam ali sta cu pisat prijemnik? To mi je bezveze, znam sta je, ja ga napravio. :D

tor 17.09.2002. 12:54

Citiraj:

Originally posted by z3D
E ajd da mi tržimo malo. Pošalji mi broj na PM da te nazovem sutra pa se dogovorimo.

z3D 18.09.2002. 23:13

Evo moze ovako: broj je 091/5245988, nek me zove ko sta treba, samo poslije subote, do tad sam zauzet privatnim poslom. Pozdrav svima :beer:

darius 19.09.2002. 01:28

Citiraj:

a točno sam znao da če neš takvog past od tebe ...

dobro za moj bar možeš grafičku, a za tvoj ni to ..
dobiš pivu i bok ...

greg SE 19.09.2002. 08:31

Citiraj:

Originally posted by darius

a točno sam znao da če neš takvog past od tebe ...

dobro za moj bar možeš grafičku, a za tvoj ni to ..
dobiš pivu i bok ...

neda mi se o ovakvim stvarima ali vjeruj mi da bi ja za svog zasigurno dobio vise nego za tvojeg

gpremec 19.09.2002. 13:58

Citiraj:

neda mi se o ovakvim stvarima ali vjeruj mi da bi ja za svog zasigurno dobio vise nego za tvojeg
Drugim rijecima: tko zna zna.
:gringo:

z3D 19.09.2002. 23:17

a ko ne zna...dva (udarca nogom u jaja) :D

darius 20.09.2002. 12:27

Citiraj:

Originally posted by z3D
a ko ne zna...dva (udarca nogom u jaja) :D
your evil ! :(

z3D 20.09.2002. 23:38

a jebote nikak da zavrsim taj usrani ku*ac od prijemnika, zauvijek ce izgledati ko sranje. uh, popizdit cu! :fuming:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:17.