![]() |
Daljinski za komp
Radim daljinske za komp po 70kn...utaknu se u COM port, a daljinski s kojim se salje signal je bio koji(telka, video, linija). Program koji se koristi je Girder(pogledajte na Netu, moze SVE, cak i misa pomicati). Inace, daljinac je super, jako dobro prima signal, moze se fakat s velike daljine radit s njim. Oce tko?
|
Re: Daljinski za komp
Citiraj:
|
ma moze sve, prakticnu primjenu ima samo u winampu ili kad gledas neki film
z3D, dam ti 50 kn za to......... |
Moze palit/gasit SVE programe, poglasnit/stisat izlaz od zvucne(korisno u igrama npr. ako imas slusalice i nemas gdje stisati), moze kontrolirati cijeli Winamp, filmove(pokrenuti,pauza,stop, uglavnom sve), i sve sa svim ostalim programima. Ima cak i totalno nepotrebnu funkciju(pomicanje misha, stiskanje tipki na tipkovnici itd.) Cijena je 70KN.! Za svakoga. Uskoro cu msvrtanu dat jedan da napise clanak o njemu na stranici Pceksperta, tako da svi mozete pogledat sto tocno radi :clap:
|
Re: Daljinski za komp
Citiraj:
:gringo: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jesam, Zg...greg ti si zlo! :)
|
Vis ovo uopce nije losa ideja - a da stvarno napravte clanak o tome? na kojem principu radi i sl. (Za nas ostale lajbeke)?
|
Citiraj:
a nezaboravimo da imam pentagram na zidu naslikan :D |
Citiraj:
|
Ma ja vjerujem, i ja imam puno toga, ali nista nema veze s "tamnom stranom". :cool:
|
Citiraj:
ali jednog dana kad ga dovrsim cu do pozovem mracne sile da za mene pokradu sve vase kompove :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
zacudit cete se kad vidite kak je daljinac mali, nema skoro nist u sebi :beer:
|
Citiraj:
|
Pa znam ali sta cu pisat prijemnik? To mi je bezveze, znam sta je, ja ga napravio. :D
|
Citiraj:
|
Evo moze ovako: broj je 091/5245988, nek me zove ko sta treba, samo poslije subote, do tad sam zauzet privatnim poslom. Pozdrav svima :beer:
|
Citiraj:
dobro za moj bar možeš grafičku, a za tvoj ni to .. dobiš pivu i bok ... |
Citiraj:
|
Citiraj:
:gringo: |
a ko ne zna...dva (udarca nogom u jaja) :D
|
Citiraj:
|
a jebote nikak da zavrsim taj usrani ku*ac od prijemnika, zauvijek ce izgledati ko sranje. uh, popizdit cu! :fuming:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:17. |