![]() |
yet another fine mod...
...naravno, na galeriji:
http://www.3dnet.hr/gallery.html vrijedan moder je Miato, koji si je stvarno dao truda, pa pogledajte, komentirajte i nadmasite ga ako mozete! |
Re: yet another fine mod...
to miato:
svaka ti dala...nije to sala... svaka cast...shark mi izgleda super.. |
Svaka čast.Ovakva mi se kučišta najviše i sviđaju.
|
sad ce me opet napsati da previse serem ali moram reci - sve je u cjelini ok ali kao da nedostaje malo zavrsne obrade, posjeca me na nesto sto je autoru dosadilo na 90% posla......od izrezanih dijelova koji su barem koliko se na slici moze skuziti prilicno neravni i industrijski "svjezi", do stvari koje su mogle izgledati i malkoc bolje (recimo sarafi gore bi bili ljepsi da su skriveni (malo metalne prasine koju je morao imati nakon rezanja i tracak boje cine cuda)).........
ako nestane na ovome bit ce ok, mrvica boje bi dala dusu svemu |
Ma nije, super je kuciste....greg pa ne mogu svi imat sposobnosti kao ti, zar ne?:confused: Jos malo pa dolazi moje na galeriju....nara koliko slika treba?
|
Fala vam na svim lijepim rijecima i pohvalama, ali greg je nazalost ipak u pravu. Buduci da sam pun k***c dugo rezao onaj shark (cca 4-5 sati) i rupe, i jos k tome farbao oko tjedan dana, nakon nekog vremena mi je dosadilo, tak da ga nisam zavrsio tocno kako sam planirao!
Al svejedno smatram da je kuciste ok, zato sam ga i poslao nari. |
Ja bi svoje isto poslao ali mi prednja maska jos nije gotova...da ga postam na forum pa cete vi komentirat?:beer:
|
Citiraj:
ali ako ti jos maska nije gotova, bolje prvo zavrsi pa onda salji... za pocetak posalji na forum, ukoliko samo zelis cuti nase komentare! |
budem, veceras me ocekujte :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kakve veze sad tvoja seka ima s moddanjem? :beer:
|
Citiraj:
|
Ma ne bi to uspjelo... :D:beer:
|
1 privitaka
Evo jedna slika mog kompa, jos mu treba farbanje i prednja maska...what do U think?
|
Nije loše,vidim bužir si upotrebljavao,baš sam se pitao kako to izgleda i nije loše sobzirom na cijenu..
|
de daj sliku pri vecem osvjetljenju.....
|
Citiraj:
sjaju... |
1 privitaka
Your wish is my command. :D
|
Super izgleda Z3D!
Daj ga dovrsi, pa da ga vidimo, kako bi nara reko, "u punom sjaju" |
jos iznutra treba finishing touch :D
|
greg sta kazes za komp?
|
Nisam greg, al sam lep...
Mrak zgleda!...(U bojama PC Eksa hehe) |
Citiraj:
sto se tice boje, jednom kad ti bude dosadno nabavi neki zgodan auto lak pa napravi neke prijelaze (recimo gornji dio u vatreno crveno :D) da nebude monotono....... ali inace, opci dojam je dobar |
Koju naljepnicu, onu od Tweakera? Dobio ju besplatno pa sam ju morao negdje spuknut...bojanje ce biti ovaj ili slijedeci tjedan, i to pozadina ovom sadasnjom(samo novom) bojom, a od naprijed ce ici plamenovi(kao na hotrod autima), samo jos razmisljam koje boje. Vasi prijedlozi? :rolleyes:
|
Citiraj:
sto se tice naljepnice, znam da si je dobio besplatno, i ja sam.....srecom da sranje nije tesko skinuti :D |
Da, ali koju kombinaciju dviju boja mi predlazes? Ova ce najvjerojatnije ostat, a sta mislis kakvi bi plamenovi pasali na nju? A da nisu crveni? :confused:
|
Citiraj:
|
Ma ne, oni ce samo izgledati kao plamenovi, ne moraju bit i njihove boje! ne pase nikak crvena i narandasta na PcEx plavu, zar ne?:cool:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:04. |