![]() |
Torrentleech i ratio
Daklem danas mi povečali na 8Mb i ja skidao i naravno slao ali nitko ne prima...
I dobio danas poruku od sistema da ak u 5 dana ne popravim ratio na 0,4 da ću dobit ban... E sad što da skinem da svi uploadaju od mene ili što da napravim jer želim slat ali nitko ne prima :( A ne bi htio dobit ban, please help...:chears: |
Pa uzmi ove popularne torrente (reko bi koje al mislim da bi bilo protiv pravila),pogledaj po broju torrenta koji su jedna te ista stvar i seedaj to:chears:
|
Slobodno mi pošaljete i pm sa nekim odg koji ne smiju biti javni ;)
Jer evo tražim ove novije tj di ima puno kaj skidaju ali moram čekat 2 dana :( |
Nemaš Freelech opciju na tom torrentu ? Da ti se računa na nekim torrentima samo upload, a download ne ?
|
imaš na TL forumu guide, pročitaj ga :)
|
Nema Vuco, a ti Buljo poskidaj par "ljubavnih" novijih stvari i evo ratio up.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Takve stvari se obično izbjegavaju tako da se ograniči skidanje na neku normalnu brzinu, pa kad završiš sa skidanjem da upload bude bar 0,3 ili više.:fiju:
|
Pa ako hoces posalji mi u raru sve te torrente pa ti na malo mozda uspijem popraviti :D jer znas da je ne skidam bas toliko :lol2:
|
Citiraj:
@Vejita Tnx, smislio sam već nekaj. Tj morph mi pomaže. :respekt: |
Ako treba jos pomoci samo reci jer ja nisam na tom trackeru pa mi se zivo j... .
|
ove najnovija torrente skini do gb da brže skine, pa onda ostavi da uploda.... ja tako uspio :)
|
Da li se zna kada ce biti otvoren singup na TL???
|
Pitanje,dali je protiv pravila ako stavim link na site na kojem je popis trackera sa otvorenim signupom? :kafa:
|
star drekovi idu sam tak, kompleti sezona, oni po 10GB :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Znaci banaju se useri koji samo leechaju, koji varaju na statsima, koji se nisu ulogirali vise od 3 mjeseca, koji su kupili acc i sl. Tako da vjerojatno jos barem mjesec dana nista od novih pozivnica, a free signup mislim da nece biti aktiviran nikad. |
....
|
Ajde bez davanja linkova i bez tipkanja sta skinuti da ratio bude veci... imate PM za te stvari.
|
šta ovo znaci:
"Congratulations, you have been auto-promoted to Power User. You can now view torrent NFOs and post in the Request section of the forums." i ovo "Slots: Unlimited slots" tnx |
Citiraj:
primjecujem fina ekipa iz hr prebiva na TL-u |
ok, tnx
|
lijepo si ubodeš vip account. mislim da je oko 20 eura za 3 mj i u ta 3 mj. skidaš i one najnovije torrente i napraviš si dobar ratio. kad istekne bit češ već neki power user il kaj već imaju i nećeš morat čekat onih 48 h
|
Ja imam prek godinu dana TL acc, i što da kažem. U početku sam malo "varao" ali to više ne radim odavno i sad sam fair user imam oko 100gb više uploadano nego down. Najbolje ti je skidat one samplove ili skini koji boxset serije (naravno ne cijelu nego par epki).
|
ili si lijepo nabavis usenetserver za neke sitne pare i imas samo download :) bez tih kerefeka
|
ja otkantao torrente i presao na usenet. Kakav gust obrisati one silne rarove odmah nakon sto se skine, a ne 3-4 dana uploadati...
|
Citiraj:
|
Ratio: 1.093 Uploaded: 60.16 GB Downloaded: 55.03 GB Slots: Unlimited slots
:D počeo sam tako što sam skidao neke male serije tipa ****** naravno... s njima ratio leti u nebo :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:14. |