![]() |
Pomoc - APN - GMAIL - OPERA MINI - WNW - Nokia
EDIT: preko newsa sam doznao kako nisam jedini sa problemima u zadnje vrijeme, tako da se ovih dana visestruko zove t-com sluzba dok se stvari ne pomaknu s mjesta.
UVOD: koristio sam Nokia 6233 zadnjih 3mj zajedno sa WNW + gmail/app + opera mini, sve radilo bez greske ZAPLET: zadnjih par dana mi se java programi uglavnom nisu htjeli spojit na net, pa sam isao mrdati po APNovima i totalno zaglavio, sada imam vezu koju mogu koristiti samo sa onim browserom koji se nalazi u mobu nemogu se maknuti s mrtve tocke, svaka pomoc dobrodosla :( POKUSAJI: - resetiranje na tvornicke postavke - skidanje Tmobile postavki za GPRS (i/ili) Internet - namjestanje PERSONAL ACCOUNTS koristeci APN www.htgprs.com ili web.htgprs - namjestanje PERSONAL ACCOUNTS koristeci postavke za WEB (kao sto je navedeno na korisnickim stranicama Kljucne rijeci: APN HTGPRS Access point web.htgprs www.htgprs Gmail.com/app opera mini, Nokia 6233 (ovo sam koristio pretrazivajuci net ovih dana) |
probaj na mobisovim stranicama imaš dosta detaljnih uputa za podešavanje interneta/maila etc na mobu
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:07. |