![]() |
Problem sa NF4 DFI DAGF
Dakle sve je do sada normalno funkcioniralo.
OC 265 x 10 athlon x2 3800+ i u windowsima,everestu,sandri ga je prepoznavalo kao klokanog. naime sada mi se desava da ga BIOS na pocetku nakon POSTA prepozna klokanog a OS(win xp) , everest,sandra prepoznaju kao default odnosno kao da nije klokan. dali je moguce da je baterija od ploce otisla ili ako ima ko kakav savjet probao novi OS staviti i isti drek. napominjem kada pokreneme nvidia monitor u windowsu on mi daje do znanja da je klokan. thx |
Promjenio bateriju isti drek.
neko drugi mozda kakav savjet...? znaci na boot screenu mi pokaze da je klokan cim digne windowse u windowsima nije klokan. |
Podignem ga bez baterije....i gle cuda sve radi sve prepoznaje i na benchmarcima i u windowsu i u cpu id kao klokanog....naravno nakon sto podesim u biosu...
ZAR NITKO NEMA IDEJE? |
flashaj bios ponovo. i sve ce raditi .
|
Citiraj:
evo screen shot gdje se lijepo vidi da ga nvidia monitor (trenutno no nebitno) prepoznaje kao 220 sabirnicu a u windowsu i ostalim programima isto tako ga prepoznaje pos 200 sabirnicu.. ima ko kakvu ideju. da da napomenem kada sam stavio bios od druge (isto dfi ploce i isti chip) normalno mi u windowsu i ostalim programima prepozanje kao i u biosu ali mi se onda rusi u igrama... http://img211.imageshack.us/img211/1...dowsgd3.th.jpg |
PROBLEM JE BIO STO NISAM ISKLJUCIO ODNOSNO STAVIO NA DISABLED CPU SPREAD SPECTRUM I RADI TOGA OS NIJE PREPOZNAVAO PROC.
ovo sam dao copy paste jer tu plocu i taj proc prodajem pa da nebi bilo da uvaljujem nesto sto ne radi. hvala! moj odg jednom clanu na pm. " Gle kad ti nudim da dodes kod mene kuci onda sam valjda dovoljno uvjerljiv. oces i podatke.. kazem ti zaboravio sam reply napraviti u topicu i sad cu to namjerno napraviti bez obzira odustao ti od kupnje ili ne...da ekipa ne misli da ih hocu zavaljat" |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:45. |