![]() |
Da ili ne nova przilica?
Ovako pocinje prica:otvaram cd rom,naravno zaboravim da je otvoren i ....zakacim ga nogom.Naravno vise se neda otvoriti i bla bla....odem do frenda da uzmem neki polovno cd rom(on ima doma P1,samo da znate koliko je on upucen u kompove) i kaze ma samo dodi imam ti ja jedan neki gold star.Ja ga ubacim a ono skoro pa ne vrti,a valjda je par brzinski:D
Pa me intersira vase misljenje o najeftinijoj przlici SAMSUNG 260kn nova.... ili nesto slicno LITE-ON,LG ili je to isto.... Prziti cu par CDeva mjesecno recimo 5-10,ili mi preporucate neku polovnu za te pare? |
Meni se par puta dešavalo da nogom zakačim otvorenu ladicu uređaja i to toliko jako da se cijeli komp zanese. Ladica, normalno, izleti van, ili na pola ostane unutra. Ako nešto nije puklo, moguće je da će raditi. Izvadi je van i vrati u ležište pa je dugmetom uvuci unutra. Meni je to radilo u 100% slučajeva.
Ako biraš snimač, moja je preporuka LG. Stvarno nisam neki ljubitelj LG-evih proizvoda, ali u ovom slučaju dajem glas. Zašto? Jeftin, pouzdan, 2 godine garancije, snima na sve vrste medija... |
ja ti preporucam Samsung ili LG ko sto rece Rivi jer je pouzdan.
Samsung nije za neke lude pothvate al za snimanje ''ponekad'' je zakon. |
LG je za tu lovu savršeno O.K.
Radi neko vrijeme i onda crkne, ali barem se ne pljune neka velika lova :beer: |
isto tako i samsung:D
|
Re: Da ili ne nova przilica?
SAMSUNG 260kn nova.... ili nesto slicno LITE-ON,LG ili je to isto....
Prziti cu par CDeva mjesecno recimo 5-10,ili mi preporucate neku polovnu za te pare? [/B][/QUOTE] ako toliko snimas cd-a uzmi bilo koju samo ne polovnu jer nikad neznas kak se neki tamo idiot na njoj izivljavao...rekao bu ti da je mrak, a onda bus za mjesec dana trazio novu... |
Kupi LG!!
|
Uzmi LG. Isti ovaj koji imam i ja. GCE 8525B 52x/32x/52x. zakon prza. radi super. imas 2 godine garanciju. sve najbolje
|
Otpada sve popravio sam CD ROM ...radi ko lud samo sta ne przi :D
Ipak hvala,vjerojatno cu za koji mjesec mozda kupiti i przu pa je dobro skupljati informacije.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:34. |