![]() |
re
Hardovii na jedan IDE optićki na drugi,gore pukneš W2k(ako se ne igraš) i to je to,ako hoćeš igrice staviš duplo s Win me i šljaka.
|
Re: re
Citiraj:
|
Re: re
Citiraj:
Briiiiiiiiiiijjjjjjj, briiiiiiiiiiiiiiijjjjjjjjjjjjjjj... hehe :gringo: |
Pogrešan gumb,ajd me sad malo j....:D
|
Citiraj:
malo j....:D malo j....:D malo j....:D malo j....:D malo j....:D malo j....:D malo j....:D malo j....:D malo j....:D i jos malo j....:D |
FLAME
FLAME FLAME |
joj bruke....
tor...na tvom mjestu ja bi hodo sa lijepom smeđom papirnatom vrećicom na glavi... |
tip je lud .. u zadnje vrijeme ..
nit dobro procita, a ni dobro ne pise .. a sad jos i ovo .. decko ima problema ocito :D jel te cura muci ( il mozda decko ?! ) :D kaj god bilo lose utjece na tebe ! |
I sada se iskaljujete na njemu. Da li je to zbog toga što nitko od vas ne griješi ili zbog zahtjeva za 10000 postova.
Znate kako je Isus rekao: "Tko je od vas bez grijeha, neka prvi baci kamen!" i još "Idi i od sada ne griješi više." |
Citiraj:
|
Citiraj:
kao ti si sa ovim sad nes reko ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ko da ja svojedobno nisam nalupo gluposti!! Da parafraziram kolegu sa faksa: "Svi mi imamo problema sa poteskocama":D PS. Ima jedan dućan kod mene koji besplatno djeli vrećice... |
Citiraj:
|
Malo pretjerujes s tim FER-om Premec. Prihvati se malo medicine, mislim da su oni daleko sjebaniji...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
U svakom kukolju ima i žita. |
Citiraj:
|
Jedini je problem sto on ne napada ferovce nego ih spominje u losem kontekstu...bez razloga.
|
Citiraj:
Ali, ljudi, budimo iskreni, pa javno recimo da na FERu, uz sve te dobre i pametne mlade ljude, ima i gro budala i neznalica koje se busaju s tim da su FERovci, te je upravo zbog njih FER u mnogim ocima (da, da, i u mojima, ako nitko nije primjetio) centar za budale i besposlichare. Nemojte misliti da smatram da su svi FERovci budale (zasto i bi, upoznao sam mnogo ljudi s FERa koji su stvarni informatichki i ini strucnjaci), ali budale uvijek vichu "JA sam s FERa" kao da su Bogomdani. Sve se svodi na onu: lijepa rijec se daleko cuje, a ruzna jos dalje. |
Citiraj:
hehe :gringo: |
Citiraj:
Nemojte mi samo rechi da FERovci imaju politiku zastrasivanja i prijetnji... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ajmo onda nek se ferovci jave...ja sam prvi znam da je beren..
a to da ima budala i na fer-u jebga..ali nemoras mene i ostale zbog toga napadati... to je ko da ja kazem da su svi u Hrvatskoj idioti jer je Đapić idiot..halo???? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sto se tice budala na FER-u ... pa istina je da ima dosta fah idiota. Medjutim sto se tice informaticke pismenosti apsolutno nema razloga da netko zavrsi prvu godinu i da nema pojma o kompjuterima. Evo, prenese programiranje u drugu godinu, osnove recunarstva je tako i tako flyby predmet. Nitko nista ne prica o informatici. Moras znati matematiku & osnove i na konju si. Ti mos' imati 5.0 prosjek prve godine i ne znati pokrenuti notepad. Sto se tice idiota u hvrvatskoj i HSP-a ... imam susjeda koji ponosno pokazuje iskaznicu HSP-a u svom autu. Vojska ga je odbila kao mentalno nesposobnog i zivi od invalidnine. Nuff said. |
Citiraj:
Vecina normalnih se uopce ne hvali da su FERovci, vec studiraju i rade te stecu iskustvo, a onaj ostatak koji se sa 842. mjesta (npr) upisao na FER uz placanje zato sto su roditelji dali 6700 kn najvjerojatnije nece dozivjeti i svoju promociju. Najgore je sto se oni najvise hvale sa svojim FERovskim "statusom" i kvare sam ugled FERa. |
Citiraj:
|
Ja sam na poslu polu-okružen s otprilike 8 FER-ovaca. I mogu reći da je odnos "normalnih" i "ludih" otprilike pola-pola. Ove "lude" liječimo i nekima je bolje a za neke nema pomoći. Mada ne znam jer su ludi od FER-a ili rođenja. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:14. |