![]() |
Izrada video DVDa sa postojecim VIDEO_TS folderom
ovakva je situacija , na hardu imam jednu utakmicu u DVD formatu , odnosno imam njen VIDEO_TS folder.I sad , trebam to sprzit na DVD.odem fino u Neri na DVD video, i u VIDEO_TS paste-am ono kaj imam na hardu od te utakmice jel .
sprzim dvd, sve protekne bez problema , stavim taj dvd u dvd rom , otvori se autoplay, odem na Play dvd movie (win media player) i Play video play(total video player) , i ijedan od tih programa ne zeli reproducirat to ..kaze da je neki error.kodeki su mi dobri. kad probam zasebni svaki .vob fajl otvorit sa bsplayerom , to hoce.dakle nije da mi je neispravna ta tekma. nemam uopce dvd player neki doma da probam u njemu.sve gledam prek kompa. jel trebam nekak drugacije izradit dvd il kaj? ovak to izgleda http://img140.imageshack.us/img140/7...vengav5.th.jpg ??? i jedna brzopotezna kak da nagovrim mozillu da je alt+s slanje napisanog na forumima ... ? nesto about:config treba editirat , koju vrijednost u kaj thx |
kaj nik0 ??
ovo u vezi mozille sam naso.NEro? |
Probaj ga samo provuć kroz dvdshrink. Odi na open files i no compression odaberi i sejvaj kao iso. Vidi ako će pomoć, mada sumnjam...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:39. |