![]() |
Plextor ili LiteOn pitanje je sad :)
Prica ide ovako...
Jedan vas uvazeni clan htio je od mene kupiti Plextora 24x10x40 za 200 kn. Nakon par dana u razgovoru spomenuo je da je na newsima vidio LiteOn przilicu za 190 kn i da bi radije uzeo tako nesto. Necemo spominjati njegovo ime ali molio bih cjenjeno pucanstvo za komentare jer ja iskreno nisam mogao vjerovati :) Hvala |
reci frendu nek kupi tu za 190 pa bu ti došel za par dana na vrata i ponovo te žical da mu prodaš Plexa:D :beer:
|
cuo sam da su rvd rw jako dobri lite on!
|
Citiraj:
|
Nisu LiteOn-i loši (Paske će me sada popljuvati:)), ali sigurno nisu u rangu jednog Plexa (naravno, i u žitu ima kukolja (tribute to K82, koji sad vjerojatno radi sklekove u Samoboru:D), tako da bi i ja radije ovog svog LiteOna nego onaj entry-level Plex PX-W5224TA.
Anyway, ako je našao 52/32/52 LiteOn za 190 kn, a ti prodaješ 24x Plex za 200...hmmm... mislim da bi ipak uzeo Plexa, takve više ne rade build-to-last uređaje, ovo je danas skoro sve konfekcija... |
Definitivno Plex. Ovaj moj 16/10/40 i dan danas radi ko zmaj. A platio sam ga 1800 kn pa se ti misli kad sam ga kupio:D A da ne pričam koliko je CD zapržio, MOJIH frabanja preživio:D , odvaljenih ladica itd.
|
Stojadina ili mercedsa'
Ja glasam za najjaču stojku jer najjeftinij emrcedes je nekvalitetan i loš.:p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:23. |