![]() |
Samo za odlikaše i one sa jako jako dubokim džepom
Prvo evo jedna slika , od koje mi sline curiju :p
http://www.go-l.com/desktops/machl38/features/main.jpg A onda evo vam i LINK na stranicu sa takvim kompovima , obavezno pogledajte Specs. da mi jedan takav :D |
ta slika kruzi kao totalni zivce-cepajuci pop up spam...
da nema onog plavog displeja... kuciste bi bilo sranje... :D |
Ice - stara vijest :D
BTW. Kučište je ZAKON - obzirom da je unutra Vapochill :D Kad se zamijeni plin u kompresoru do -40 oC :D Sve je to sranje - kad to nekome pokažeš shvate da si idiot koji još nije držal cicu u ruci, pa te samo compovi pucaju :rolleyes: Ako si dovoljno bogat da ti ovo nije bad - vjerojatno si na tatinoj jahti, šmrčeš brazde i bubaš 3 sponzoruše kalibre - Heidi Klum :D |
sarkazam Paske... sarkazam...
a ako si na jahti... bili uopce znao sto je vapochill? :D ono... hmm... hocu li isprobat P4 EE ili onu novu malu brazilsku mankeneku? :D |
Citiraj:
Vapochill je BTW. kada mi Jeves servira 6 L Dom Perignona na 1oC prehladnoj temperaturi. U tom slućaju Jefe i ekipa mu pokažu ljepotu ronjenja na dah - s utezima :D Its good to be the king :D BTW. Jućer vidil jednog lika od MOŽDA 25 godina u Ferrariju Modeni i pomislil - Božek, Božek, zakaj moj tata nije Kolumbijski veleposlanik s dobrim export vezama :D |
Citiraj:
Ne pucaju mene samo kompovi , nego i ribičija.:p |
Citiraj:
|
:D vrag me odnio ali Ferrari-a cu imat ! :rambo:
|
Citiraj:
|
Ma kakav Ferrari. Jest da je Zakon... al ipak kad kupis nesto za 3x manju cijenu, sam tuniras i preradis auto e to je vec uzivancija. Imas auto koje izgleda bolje od Ferraria, ide brzo kao i ferrari samo je 3-4x puta jeftiniji :D .
:beer: |
Kupiš fičeka ili trabanta , pa mu nabaciš gore nekakav bad looking spoiler , velika svetla , jednu cjev promjera cca 50 cm za auspuh , ugradiš unutra motor od autobusa , i još na krov dodaš dva mlazna motora sa Boing-a 747 i imaš auto koji bi svako poželjel :p
Samo čim bi prešel brzinu od 200 km auto bi se počel raspadati dio po dio :D |
Ja sam malo realniji- hoću Subaru Imprezu:D
Auto je zakon. Izgleda opako sa zlatnim felgama. |
Ja bi ove monitore, ali bi radije komp od Alienwarea. :D
|
|
sve je to napuhana patka
Sumnjam da ta firma i postoji (oprostite na nevjerici ali ja u ova smeća ne vjerujem a ljudi koji to kupe(ak se može kupiti su idioti)) Kad netko napravi(što nije moguće) dualP4(u stilu G5) + nekih 2Gb Rama +Dual radeon onda to treba uzeti jer je unikat i to drugi sam(overclockingom) ne može napraviti |
Citiraj:
Koja Ferrari? Zovi me naivcem, ali mislim da postoji, čak sam i gledao dokumentarac o nekom Enzu (ko je taj ;) ), tako da vjerujem da postoji. Citiraj:
Meni to isto izgleda ko patka, kaj je ono? P4 na 3.8, bus na 950Mhz i dalje sam prestao gledati... |
|
Citiraj:
LOL :D Al ja još uvijek mislim da ta firma ne postoji... Hoćeš mi kupit jednog da me uvjeriš da postoji? |
NE :D
|
Citiraj:
naj ferrari |
Ma najbolji ferrari je F40.
|
Citiraj:
Ferrari Daytona? Jeste li primjetili da ferrari nije imao skoro ni jedan promašeni model, ni jedan ružan model? P.S. Koji vam je najbolji dizajner automobila?? Meni Zagato. |
ma kakav ferrari po hrvatskim cestama!!! karter za ulje bi ti bio zgreban i zbušen svakih 10 kilometra.....ja sem dečec s sela i ak bi imal puno penez uzel bi si hummera i gazil svaki ferrai na koji naletim:D :D :D
|
ovaj... hmmm..... :o da se ne bi o ovakvim stvarima pisalo u ovoj temi otvorena je F1 Flash - tako da ako se ima sta rec o slicnim stvarima... ajte tamo... :o
|
Kakav F1 FLASH?
@mental Nebi me ti stigao u "hamviju" Ne zato što je spor, već zato što moraš imati prikolicu sa benzinom dok ga voziš:D |
Citiraj:
ali još uvijek stojim pri ferrari+hrvatske ceste= novi amortizeri, felge i pakne svakih 6 mjeseci :burn: |
Citiraj:
Ferrari + hrvatske ceste= zid, ograda, provalija Nemreš stići uništiti felge jer te negativan nagib odnese u stijenu kada ideš na more:D Ali kad si kupim 512BB/288GTO/Daytona/Testarossa onda budem vozio samo po onim cestama koje ću sam dati graditi:D |
Flash F1 je tema - premjestite ovaj razgovor tamo - ok?
|
Re: Samo za odlikaše i one sa jako jako dubokim džepom
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:19. |