![]() |
1950pro-za nju najoptimalniji driveri??
Bok! Evo ostalo mi još ponešto mba-u paketu pa vas pitam, nedavno sam kupio karticu 1950pro i dobio s njom drivere 7.1!! Pa ako ima netko istu karticu mi može preporučit najbolju verziju drivera za tu karticu, i reči mi kaj je bolje po njima-al hitno molim sutra je 1. u mjesecu pa če megabajti otič u vjetar...hvala:chears:
|
ja koristio 7.10 ali presao na zadnje omege, jer su mi se pojavljivali "artifakti" u demu crysisa
sada radi kao urica s omeginim driverima... |
XTreme-G WarCats.
|
Citiraj:
Ime im zvuci kao da uz njih dobijes +20FPS-a vise :D:lol2: Sala!:) OT:Ako ne nadjes te sto je Razer preporucio,uzmi Catalyste 7.11 ;)(al bez CCC-a :D) |
Citiraj:
25.2MB-imaju?? I sad veliš sve radi odlično??:D A to moram ove catalyste izbrisati u korjenu i onda inst. omegu ili kako?? |
izbrises stare drivere,ocistis ih driver cleanerom iz safe moda i instaliras nove...
|
Stavi XTreme-G WarCat 7.4,ja ih imam i sve 5!:goood:
|
Kad smo kod tih drivera...zašto meni na 1950 GT pci ne idu omega 7.10?
Instalira ih ali onda javi nekakvu grešku te ih uopće ne mogu koristit. A ovaj framework i ccc je totalna glupost...samo koči windowse. El omega driveri trebaju neki dodatak ili je u pitanju neki poseban postupak instalacije? |
Citiraj:
Ja ih ne koristim odavno. |
Nije pokrio sve grafe i vendore-navodno će biti ispravljeno u novoj reviziji.
|
veki jako lijep odgovor:stoopid:
mogao si mu barem navest par razloga zasto su "smece".. |
Piše da za omega drivere nije potreban framework...to je jedan veliki plus.
E sad kakvi su u odnosu na službenu verziju...to ne bih znao. |
Citiraj:
Pa, ne treba ti ni za službene drivere. Skini posebno samo drivere, (WDM ako su ti potrebni), instaliraj ATT i vozi... |
baš ću probat danas ove super ultra Xtreme G Warcraft Warcats turbo:D:D:D..to isto nešto na bazi Catalysta il?
|
Citiraj:
|
Ja imam instalirane one koje sam dobio sa grafičkom 7.1 catalyst--i sve mi normalno zasad radi, pa jel ima potrebe mijenjat i dal u puno bolji ovi...imam1950pro-e da i kad idem na proizvođačevu sranicu i odaberem model i sve to ponudi mi drivere samo do 7.2-a ima do 7.10-nekužim zašto?????
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A nisi odg na ovo prvo! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:23. |