![]() |
potrošnja prometa
koliko se potroši surfajući i igranjem igrica na internetu za sat vrimena?
|
25584156451 bajta
|
:lol2::lol2::lol2:
:D:D:D :care::care::care: :chears::chears::chears: :dobar::dobar::dobar: |
Ovo je definitivno za MiD. :D
Surfaj sat vremena. Onda odi na svoje korisnisničke stranice i tamo pogledaj statistiku za to spajanje. |
Bas ste pametni ,obojica. Sto se tice online igranja mislim da je cod2 trosio u prosjeku 25-30 mb,sad sto se tice coda4 mislim da je potrosnja isto negdje nisam siguran,jer dugo nisam pratio,flat ftw a sto se tice surfanja to neznam.
|
moje surfanje je oko 700gb ovaj mj u prosijeku 400gb :fiju: tako da....
a sada po pitanju surfanja i igranja 5gb paket ce ti biti dovoljan za sve... |
To nije surfanje, to je leechanje :)
|
Citiraj:
|
predlažem ti da si skineš gadget ako si na Visti, imaš jedan, kojeg je napravio "naše gore list" - Hrvat pa ti tamo izlistava koliko ti je još ostalo u paketu
http://gallery.live.com/ |
Sve ti ovisi o tome na kakve sajtove ideš i koje igre igraš...(naravno da sajtovi sa edukativnim filmovima za odrasle troše puno više prometa[pogotovo ako jiš ima embeddane videe] od nekakvog bloga)
za većinu igri si računaj od 15-20 Megabajti po satu igranja (najštedljiviji ti je WoW sa samo 5 mega po satu) :D |
Citiraj:
intaliraj NetLimiter pa ćeš vidjet |
ovisno jer koristis jos TS ili Vent, Vent zna povuci i po 50ak mb po satu, pogotovo ako je namjesten najbolji codec ...
Ali uglavnom, FPS oko 30mb po satu, MMORPG do 10mb po satu, tak si racunaj .. ne racunajuci autoupdate tipa u GW ili update za WoW... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:06. |