![]() |
Konfa od 20000 kn
Pozdrav svima.
Za krizmu kupujem novi komp, a na raspolaganju mi je 20000 kn. Već sam sastavio neki popis al bi ipak htio čuti mišljenje stručnjaka. Bez periferije. Unaprijed Hvala. Intel Quad-Core Extreme QX9650 4 GB DDR2 1066 MHZ x2 nVidia GeForce 9800 GTX SLI Gigabyte GA-P35-DQ6 |
Citiraj:
|
20 000KN ti dovoljno govori o ozbiljnosti osobe i teme!
|
Citiraj:
za komp od 20 000kn , ja bi htio jedno 13 000kn kusura ..... :D |
pod "moj komp" ima konfiguraciju koju ja ne budem imao ni za godinu dana a već kupuje novo.. mislim da je ovo zawebancija... a možda se dečko želi hvaliti kompićima kakvu konfu bude složio.. hehe.. i ako je star koliko mislim da je, dovoljna mu je konfa od 5k kn bez greške..
|
Citiraj:
|
|
Ajde, ajde da bilo ko od nas, zarađeno ili od roditelja ima 20glava za komp ko nebi dao toliko?:lol2:
@Maralkey, za te pare da ne razbijaš glavu dodaj još malo i naruči si HP Blackbird 002 ako ima u EU, ako ne onda Alienware komp ili slično. Ako vele kako sam čitao da će 9800GTX biti duplo brža od 8800GTX onda SLI sa te dve je uber overkill:D, rađe doniraj iznos druge u crveni križ:D. EDIT: Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
On je prvotno zapravo sastavio najbolju konfu. Fantomska 9800GTX koja još nije niti izašla na ploči koja podržava CF :D |
Oprostite na ovome offtopicu, ali ne mogu se suzdržati a da ne prokomentiram "Moj komp" :D
CPU: Intel Dual-Core 3.0@3.1 GHZ - čini se da je neki opako-žestoki overclocker, takt procesora sa 3000 mhz digao na 3100, svaka mu dala! MBO: Asus P5LD2 - nadalje, ova matična ima 945 čipset, podržava do 1066 FSB-a, podržava DDR2 do 667 mhz (jad?) RAM: 2 GB 800 MHZ crosshair - bez obzira na to šta mu matična podržava do 667 mhz, on ima CROSSHAIROVE (križ-kosa valjda, neka mješavina CrossFire-a i Corsaira) rame @ 800 mhz, ludnica. HDD: Raptor 2x 250 GB - 500GB WD-a, pa fornije bi ispalo da je napisao da ima 2x500GB ili recimo 2x50000GB, no, nek mu bude. Napajanje, iz meni još uvijek neutvrđenog razloga nije naveo, pitam se zašto. |
Hvala ljudi. Kupovat ću oko travnja. Najvjerojatnije će izaći i jači procesor pa ću njega uzeti. Kad kupim, postam slike i PC Mark bodove. Napajanje nek bude 850 ili 1000 W.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovakve gluposti jos nisam videl zakaj to mod ne makne? |
Citiraj:
heheheheheheh lol :lol2::lol2::lol2::lol2: joj ...... On TopIC: JOJ LIKAAAA :goood::lol2::lol2::lol2::care: |
Hahaha
jooj,ovakvi su mi najbolji :D |
Citiraj:
Osjećam miris željeza, jel to lokot ili....:D |
Citiraj:
|
Lol, za 4 mjeseca tko živ, tko mrtav.
Btw., dobro da nije zatvorena tema, treba nešto i za mladež i droge :D |
Ja shvaćam da netko tko zarađuje na kompu i živi od toga mora kupit toliko jaki komp iako je i to njemu uber overkill ali netko tko ima 15 gidna i koliko vidim ne kuži se baš nimalo (što možemo vidjet pod "moj komp") treba takav komp to je onda tragedija. Ako je ovo on ozbiljno postao onda mi ga je žao, ako nije opet mi ga je žao :D
da ne idem off i ne otvaram novu temu, sastavite meni komp do 40 000 kn :lol2: :lol2: |
Ovdje definitivno treba Hiper TypeR napajanje, OBAVEZNO! :D
|
http://www.voodoopc.com/transactions...a-7aefc408f1f4
:P:P:P ja imam jacega, nja nja njaa. Stvarno novi članovi pretjeruju u svojim zahtjevima/pres*******ma. Edit:OT vid time posta :D, Type R sekta ponovno aktivna, i želi pridobiti nove članove :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:33. |