![]() |
koji hard za u ladicu?
treba mi pod hitno novi hard i to za vanjsko drzanje zbog prijenosa.
uzeo bih ipak disk + ladicu, a ne eksterni jer je povoljnije a i garancija je dulja. no, zato mi treba nesto ultra pouzdano jer ce to biti backup za hrpetinu muzike. namjeravam uzeti nesto od 320Gb. razmisljam o samsungu i wd-u, no cujem od tipa u shopu gdje cu uzet disk da mu se dosta samsung spinpointa vraca natrag sto se prilicno kosi s ovim sto citam na forumu. i za ladicu me zanima vaš prijedlog. njegov je icebox ili sharkoon, u svakom slucaju treba mi fw. ajd pomagajte molim vas, dosta mi je hitno. mucho gracias! e da, imam mogucnost nabavke diska i ladice iz USA preko frenda pa me zanima postoji li nesto cega nema na nasem trzistu a da je nenad***iv odabir, da tako kazem. makar, tada jest problem ak stvar rikne... |
uzmi WD ys seriju to je "kao" najbolja serija od wdc-a a plus dobijes i 5g jamstvo.
|
Neisplati se uzimati preko USA jer ta mala razlika u cijeni nije vrijedna problema s garancijom.
|
thx! nesto bas ne nalazim tu ys seriju u nasim trgovinama.
nadam se da cu uspjet nac. a sto je s aaks serijom? koju ladicu/kuciste da uzmem? treba mi firewire. ako ima netko savjet glede toga, tko je imao iskustva s necim bas dobrim ili bas losim. hvala jos jednom! |
pogledaj ovdje ako već možeš iz SAD-a dobavit
http://www.g-technology.com P.S. jel može i meni jedan? :goood: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:36. |