![]() |
Kućište od plexiglasa
1 privitaka
Privitak 7992Dali ima gdje za kupiti cjelo kućište kompa izrađeno od plexiglasa???
Ak nema gdje bi se to moglo dat napravit i kolko bi koštalo za big tower kućište??? Nešto ovakvo: |
kako se ne bi moglo napraviti. stovise, bilo je dosta popularno na ovom forumu prije nekih 5 godina. u medjuvremenu su svi odrasli :D
imas search, naci ces nesto. |
A jel se moze negdje kupiti gotovo takvo kućište???
Ako nema dal se može dat negdje izradit ili bi ga morao sam radit??? I kolko bi to sve koštalo otprilike??? |
što ćeš s takvim caseom? pa nebreš gledati u to :D
takvo nekvo kućište je bilo na sajmu multimedije ove godine pokraj PCplay arene, nisam samo pogledao čiji je štand (mislim da je bio revoltecov) http://www.badongo.com/pic/2323198 |
|
Bilo takvo kuciste u feniksu prije par mjeseci,neznam jel jos ima.
btw. ruzno izgleda:D |
Da i ja kazem par rijeci kao (bivsi) korisnik tog kucista.
Po meni-dobar izgled. Ukoliko se radi o UV reaktivnom (a predpostavljam da jest)...vrlo lako moguce da ce smetat, meni i nije previse. (ne UV svijetlo nego razne ledice 'n' shit) Ono sto je mana ovog kucista jest da je preskupo i preosjetljivo. Ploce se sastavljaju sa sarafima koji su u mom slucaju bili veoma ne kvalitetni, ogrebotina se dobije samo tako a ista se vidi samo tako na kvadrat. Doslovno sam ga sastavljao sa rukavicama, koje sam ujedno dobio sa kucistem. Mogucnost kombinacija raznih jer-ti ga slazes. Prasina i kablovi... Bio sam zadovoljan dok sam imao, promjenio i ne zalim sto sam to uradio a niti sto sam ga imao. Da bi ga ponovo uzeo-ne bi. Prije pogledaj Antec 900 ili p182 edit: pokusat cu naci neke stare slike no nista ne obecavam :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:25. |