![]() |
Jeftiniji internet?
bok,
imam pitanje. zelim najjeftiniji internet. to je to ;-) evo ipak malo vise informacije: imam sada flat 1500kbps za 140kn. ali jos mi se cini to skupo. jel ima nesta jeftinije? npr. do 1mbps i ne treba biti flat, moze recimo oko 3gb prometa da bude. sta se nudi? sta je najjeftinije? |
imas na stickyu objasnjene sve cijene nepotrebna tema za ovo pitanje...
|
ali samo za flat? ja bih no flat
|
http://img130.imageshack.us/img130/2...lugaif4.th.png
znaci optima nudi 2gb za 20kn, samo jos mi treba brzina? a pise da tcom nudi za 80kn 2mbps. jel ima netko brzinu jeftiniju? moze biti i spod 1mbps |
pogledaj si Voljatel, mislim da bi oni mogli imat nesto za tebe... ali uzmi u obzir da moras imat brzinu preko T-Coma da bi koristio njihove pakete...
|
ma onda mi se ne isplati promijeniti operatera?!?!?!? nista onda. cekat cu da mi bude dostupna optima za 90kn 1mbps flat!
hvala! |
Citiraj:
LOL vidim netko ipak gleda šta sam postao. Hvala. Naime preporučam ti Metronet ako si student. Inače....mislim da je tablica još uvijek točna, znam 100% da je točna za Optimu i T-com. Trebao bi staviti i Metronet koji je jako kvalitetan, i brzo se širi, a za studente je među najjeftinijima ako ne i najjeftiniji, nisam baš siguran za u 10kn. Ja bi na tvom mjestu ostao na ovome, jer ti je alternativa, ako ti nitko nije dostupan, optima 15Gb, koja košta 149kn. Ostalo sve sucks, barem po meni. |
da, hvala ti. to sam i ja skuzio. fino 100kn 2mbps i telefon nudi metronet, a optima isto ako se ne varam? a mjesecna naknada za telefon se ne placi ni kod metro ni kod opti?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:14. |