![]() |
"tjuniranje" kucista
Bok ljudi
Ovak dopiz.il mi je izgleg kucista kao i samo kuciste Pa sam se odlucil na promjenu Ofarbal bum ga,razrezal lijevo krilo i uvalit pleksiglas i 2 plava venta Pa ak mi netko moze preporucit gdje da najdem boju,mislim da bi dobra bila boja za farbanje auta(sprej) i ak netko zna gdje to ima za kupit I di ima pleksiglasa ali prozirnog,ak mi mozete reci Unaprijed zahvaljujem |
Za lak je definitivno najbolji Dupli-Color, rallye serija. 30kn jedan tuba.
|
to faco
sad mi reci di ga ima za kupit i da li ima u plavoj boji |
u vecini ducana boja i lakova...i imas u svim bojama...ja sam ih takoder koristio i stvarno su odlicni a pleksiglas probaj pronaci kod nekog staklara!
|
Za boga miloga jel ti išta znaš? Di ima za kupit boje u spreju??? Pa u svakom dućanu što drže boje i lakove. Pevec, bauhaus, baumax, kemoboja itd. Isto važi i za pleksi.
|
Citiraj:
bauhaus, getro -> ima e sada da li ima i rallye serije ne znam, ali Dupli-Color-a imaju baumax, pevec - trebalo bi imati, ali ne idem tamo cesto |
ni ja dost sam daleko od tam pa...
pogledal bum u obliznjim ducanima s lakovima Hvala narode!!!! |
Ja nisam nasao rallye seriju u Bauhausu, nego sam po nju isao u Chromosov neboder (kod Mercatora).
Prosvrljaj tu malo nize, imas odlican Omegin guide o farbanju kucista. |
evo ofarbal sam ga u plavo!!!!
|
Citiraj:
Ja sam svog u crno. |
Citiraj:
|
Aj baci sliku da vidimo na što to liči.
|
nemoj sr..! u plavo?!
jedva čekam da vidim. :p |
jos kad bi znal kak da ubacim sliku
al potrudil bum se |
|
|
*blah*
ovo ce biti nenadyebiv mod cini se... pogotovo uz dve teme... |
evo ga
nakon farbanja i rezanja stranice ostale mi jos dvije stvari pleksiglas i ventovi pa sad namjeravam uzeti dva venta da upuhuju od 80 i 120mm i jedan od 80 da ispuhuje pa jel taj jedan dosta da ispuhuje i hoceli mi se sve gusit ak ne kupujem ak da onda mi preporucite nekaj jer sam ocajan i trebal bi pleksi pa ak mi mozete preporucit di ga ima(znam da ga ima u selskoj al nemrem doc do tam) pa ak znate gdje ga ima u blizini osjecke ulice znaci oko 15 tram stanica od tam da mi preporucite nekaj!!!!! Unaprijed hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
ne možeš više od 15 tramvajskih stanica? šteta,jer na 17oj ima pleksija..
|
prepjesacit cu dve stanice pa bu bilo 15
nego reci mi di je taj ducan,kak se zove i kolko otprilike dode pleksi 50*50cm |
dajte ljudi pomozite proguglo sam sve i nikaj nisam naso dajte recite di ima za kupit ili kako da dođem do selske ceste tj. nove forme
|
Svaki veći trgovački centar sa odjelom za građevinu bi ti trebao imat. Bauhaus, Pevec itd. Skoro svaki drugi staklar će ti i prodat i izrezat. Bilo kakva firma koja se bavi izradom svjetlećih reklama bi isto trebala imat... Nova forma ti je na Selskoj 72,
to je ova: http://www.kartegradova.com/zagreb a ovi tramvaji voze najbliže (download karta, ciljaj remiza ili černomerec - obje trase prolaze blizu Selske ili se sa istom sjeku. Neznam odakle si točno pa i ne mogu preciznije :D): http://www.zet.hr/tramvaj/dnevni.aspx |
evo nabavio mi frend pleksi pa sutra idem po ventove
kiki fala na trudu nitko mi ovo nije mogo bolje objasnit |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:51. |