![]() |
Optima računala!!
Pozdrav, evo mislim kupiti sapphireovu karticu 1950pro u tom dučanu i sad me zanimaju iskustva od nekog tko je tamo već kupovao, jer u hgspot neču ni pod razno a links je skup....itd!!!:chears:
|
ha ja sam kupio Laptop prije dva tjedna HP6820s i nakon tri dana se sve zrušilo sad je u servisu il je hard il matična...
inače svi ostali moji frendovi nisu imali problema s njima...ako nes nije valjalo ljubazno su zamijenili ili kao mene otputili na servis :) |
Da nije rijec o Optimum shopu? :stoopid: http://www.optimum-online.hr/shop/index.php
Inace je pozeljno kad se nes pita da se ubaci link u post. n00b |
Ako ima u Hgspotu , uzmi odmah - jer nedaj boze ako kaj bude najbrze ce ti rjesiti to , znam da je svaka kuna bitna , ali za Optimum pogledaj sto je napisao clan Buljo - covjek vec 2 miljarde godina ceka reklamaciju x1900gt koja mu se pokvarila , opcenito ti webshopovi su za reklamcije u k , pa onda odmah iza njih je Vemil :)
Jer si pogledao u Iq centru , oni cesto imaju najbolje cijene za sapphire , nedavno su imali x1950gt za 770kn a u admu je bila 800 , i x1950pro za 890kn ... |
Evo bas sam tamo kupovao plocu, cpu i rame. sve stiglo zapakirano na adresu koju sam naznacio. posta je hpexpress i dođe te do 5kg tezine 37 kuna.
ja sam zadovoljan. |
oprostite krivo sam naslovio temu OPTIMUM računala, ispravljam se!!
|
Citiraj:
Samo još nešto kaj znači Pakiranje Light retail, to da je upakirana samo grafička i cd s driverima ili kaj? |
Dosta toga sam kupovao u Optimuma (preko weba i uzivo kad sam u Zagrebu) i mogu izreci samo pohvale. Asortiman robe im je odlican, ako nesto trenutno nema u trgovini (u Heinzlovoj) popodne vec moze biti tamo.
Doduse, nikad nisam trebao nista reklamirati pa ne mogu nista reci o tome ali kao trgovina mi je OK. :respekt: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:37. |