![]() |
Pomoć za neuba-ne mene
Vako, lik iz razreda šmokljanko/nerd kaj već, se nekaj nabrijava na brojke, pa si ide uzet komp neki ddr3 mema(radna:D(1333mhz)) 512mb grafa(8500gt) i prikladnu ploču(asus p5k deluxe) i to sve u nekom fakin telebit dućanu, koji je podosta skup kolko sam vidio dajte ga razuvjerite od toga jer mi je žao da ne baci lovu, evo ja sam složio ovako nešto, pa mu samo potvrdite da je to jako dobro.
Znači on oće uzet neku DDR3 memu, reko je 1333mhz 2gb 1800kn ali ja to ne nalazim nigdje 8500gt 512 711kn p5k deluxe 1759kn wd 500gb 870kn e4500 910kn napajanje nije reko, ali ovdje navedeno sve oko 6000kn cijene se odnose na telebit:lol2: koje ime SLIKA 50KB http://www.max-save.org/images/37258Untitled-1.gif |
ako mu treba tako jaka konfiguracija-ok
|
stvar je u tome kaj to nije jaka konfiguracija, jedino je mema malo brža, što nevjerujme da bi tolko utjecalo na performanse , bez problema može uzet kingmaxa 1066 za 280kn/gb , i stvar je u tome što iz nekog nepoznatog razloga forsira taj telebit,
i još nešto, ne treba mu takav komp, to je garant, prejako mu je i to što je do sada imo za ono što on radi |
s tom ocajnom grafickom koju on zeli vjeruj mi - nije mu prejako.
moj savjet, nemoj se trpati. nemoj ga zaliti sto baca novce, nemoj ga savjetovati vise. svoje si rekao, decko je budala ali ocito tvrdoglava budala. nazalost, takvi se mogu nauciti samo na vlastitim greskama. e sad, kako ste obojica jos mladi pa vam greske placaju starci ne vjerum da ce on nauciti ista ali vrijedi pokusati. ovo sto si ti slozio s druge strane je relativno jaka konfiguracija i to mu onda pogotovo ne treba (ako ti vec za ono tvrdis da mu je previse). znaci, sustavno radis protiv budjeta njegovih roditelja? srami se :D :D :D |
ne, ovo košta manje a bolje je, iskoristivo je
|
Konfa je dobra samo kaj 8800GT nazalost nedostupna kak svugdje tak i u ADM-u. Ak hoces ustedit malo moze: uzet maniji HDD 320GB za 550kn, uzet P35 DS3L za 631kn. Kaj se tice alternative kod jacih grafickih u obzir ti dolaze Ati 3850/3870 1300/1600kn pa pogledaj ako ih uopce ima di a da su raspolozive.
|
dolaze za 4 dana, lik oće 500 pa nek mu bude a uzo sam r jer mi se čini da ima boljeg pasivca na nortbriđu a nije puno skuplja.
znam kaj ću, stavit ću p35c-ds3r pa ću mu reć nek sad ima ddr2 a jednog dana kad pojeftine može ubacit ddr3, i onda moram posebno wifi karticu stavit i reći mu da može spojit još usba nutra, jer mu je ona asus moćna zato što ima 6 usba iza :D i wifi uigrađen |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:40. |