![]() |
Wind. se stalno dižu i resetiraju
Čim upalim računala dignu se Windowsi ali se odmah zatim računalo resetira i ponovno digne Windowse i tko u nedogled, a ne dozvoljava formatiranje odnosno čim prepozna bootabilni disk i počme učitavanje prekine i ponovno krene sve iz početka. Niti iz biosa ne uspjevam pokrenuti formatiranje. U čemu je stvar postoji li način da se formatira disk bez obzira na sve?
Hvala |
Ajd na brzinu link dole pogledaj pod "Problemi" pa se vrati ovdje i nadopuni. ;)
http://forum.pcekspert.com/faq.php?f...a#faq_problemi |
Citiraj:
|
Konfiguracija je 1,8 celeron, 80 Gb, 512 ram, 64 mb grafička i Win Xp, sigurno su bootabilni jer sam za svaki slučaj posudio i orginalne win. iz firme od prijatelja i to je 3. bootabiloni s kojim pokušavam ali se uvijek dešava ista stvar čak kad u biosu namjestim da boota sa cd čitača i resetiram dogodi se ista stvar
|
Emm ploča gecrk?
|
I ja sam imao isti takav problem. Kod mene je problem bio u NOD-u. Verzija 2.5 je imala neki bug. Kad sam ju obrisao i stavio 2.7 verziju sve se vratilo u normalu.
|
obrisao bi ja nešto kad bi uopče mogao dignuti sistem. ustvari bi ga onda formatirao. može li zbilja stvar biti u matičnoj ploči
|
Probaj odnijet disk kod frenda i tamo ga formatirat, pa onda instalirat Win kod sebe. Ali prvo izvrti memtest86+ kako bi vidio dal je RAM u redu. A kad si vec kod frenda na formatiranju, napravi i jedan scandisk.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:11. |