PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Koji ISDN adapter odabrati? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=884)

dr.z 08.09.2002. 21:47

Koji ISDN adapter odabrati?

Zagrijao sam se za ovu HTovu akciju, oko ISDN priključka za kunu.
Zanima me koji adapter da izaberem i zašto i na koje karakteristike da pripazim, te ako neko ima kakva iskustva(loša i dobra) s pojedinim modelima. Ne namjeravam dati više od 300kn, preferiram PCI.
Hvala!

sNNooPY 08.09.2002. 22:03

pa cuj...ovo sam vidio u 99% kompova s ISDN-om:
Asus P-IN100-ST-D2
cijenu mozes vidit na: http://www.ht.hr/telefonija/telefoni...uredjaji.shtml
Ja misim taj uzet. Vidio sam ga kak radi, i mislim da "ce me zadovoljit",
:D :D :D

greg SE 08.09.2002. 22:05

ma ako ga svi uzimaju kako ga ja nikako nemogu prodati ni za 100 kn.............????
popizdit cu, prije sam rasprodo 15 ISA zvucnih i 22 ISA mrezne nego jedan taj asus isdn

sNNooPY 08.09.2002. 22:08

a jebiga, mozda jednostavno nemas srece...
Jel kartica polovna?

gpremec 08.09.2002. 23:49

Citiraj:

Originally posted by sNNooPY
a jebiga, mozda jednostavno nemas srece...
Jel kartica polovna?

Greg, da ga ja mlatnem il' ces ti?
:gringo:

greg SE 09.09.2002. 00:27

Citiraj:

Originally posted by gpremec
Greg, da ga ja mlatnem il' ces ti?
:gringo:

a pretpostavljam da si ti blize, dakle imas cast :)

RAK 09.09.2002. 04:47

"Sretni" sam korisnik navedene ASUS kartice. Sva sreća je da je nisam kupio za razliku od ostatka kante. To bi me bacilo u tešku depresiju. Sada je ne mogu nikome uvaliti. Ne zato što je ne bi imao kome prodati, nego pazim na svoj dobar glas. Sva sreća da sada idem na net svake prestupne pa mi je trenutno zadnja rupa na svirali.

Ta je kartica je namijenjena prvenstveno za teške mazohiste i samo je njima treba preporučiti. Ugoda u korištenju im je zagarantirana. Već u prvih 15 minuta pokaže kako može ispijati krv jadnom korisniku.

To što se nalazi u 99% kanti je zato jer je JEFTINA (ne bez razloga). Treba li tome što još dodati.

Moja osobna preporuka je malo preskupa, pa ti dajem jeftinije rješenje. Bilo koja FRITZ Card. Osobno sam imao dvije. Koristio. Vratio (šmrtz). I opet stavio govno u komp.

gpremec 09.09.2002. 09:13

Citiraj:

Originally posted by greg SE
a pretpostavljam da si ti blize, dakle imas cast :)
MLAT!

Trash 09.09.2002. 12:27

Citiraj:

ma ako ga svi uzimaju kako ga ja nikako nemogu prodati ni za 100 kn.............????
popizdit cu, prije sam rasprodo 15 ISA zvucnih i 22 ISA mrezne nego jedan taj asus isdn

Lijepo ti digni cijenu na 200kn i stavi u Plavi Oglasnik pa ce ti netko kupiti.. Tako sam se ja rijesio svog viska :D

sNNooPY 09.09.2002. 13:28

Ouch!

Paske 09.09.2002. 13:58

Citiraj:

"Sretni" sam korisnik navedene ASUS kartice. Sva sreća je da je nisam kupio za razliku od ostatka kante. To bi me bacilo u tešku depresiju. Sada je ne mogu nikome uvaliti. Ne zato što je ne bi imao kome prodati, nego pazim na svoj dobar glas. Sva sreća da sada idem na net svake prestupne pa mi je trenutno zadnja rupa na svirali.

:confused:

Imam ga u dva compa, stavio jedan u bratićev i sve dobro radi :D

Mislim dok god je koristite za najobičnije surfanje. Nema nikakovih
dodataka ( osim BOD-a koji tako i tako malo tiko koristi ), ali
radi dobro, pouzdano i bez problema :beer:

RAK ne znam kaj te to muči s Asuscomom, ali eto ja zadovoljan :clap: :smoke: :clap:

greg SE 09.09.2002. 15:58

rak, ti si malo popizdio - taj asus kosta oko 300 kn a neki levi adapter se nadje za 150......dakle nije najeftinije rijesenje pa da bi ga zbog toga imali skoro svi

sNNooPY 09.09.2002. 17:31

ti stvarno ne volis taj adapter jelda? :D :D :D
ak ga vec nemozes prodat, probaj se iskaliti čekićem na njemu. :beer:

greg SE 09.09.2002. 19:00

Citiraj:

Originally posted by sNNooPY
ti stvarno ne volis taj adapter jelda? :D :D :D
ak ga vec nemozes prodat, probaj se iskaliti čekićem na njemu. :beer:

ma izgleda da sam nasoa kupca za 150 kn......nije da ga vec nisam htjeo razbit ali uvjek se sjetim da ga jednom ipak mogu prodati :)

RAK 09.09.2002. 23:45

Citiraj:

rak, ti si malo popizdio - taj asus kosta oko 300 kn a neki levi adapter se nadje za 150......dakle nije najeftinije rijesenje pa da bi ga zbog toga imali skoro svi
Kada je došao kod nas bio je najjeftiniji.

Imam Asus grafičku i ne bi se sramio niti kakve ploče, ali taj ISDN adapter je užas.

To što me muči kod njega je nestabilna i loša veza. Ako kabel ide po vani, u zimi nećeš se niti spojiti. Nije problem bio kod mene, ali sam ga vidio. Zato je i taj adapter i završio u mom kompu.

D-LINK je zakon za te stvari samo treba se istresti za njega.

greg SE 10.09.2002. 09:08

Citiraj:

Originally posted by RAK

Kada je došao kod nas bio je najjeftiniji.

Imam Asus grafičku i ne bi se sramio niti kakve ploče, ali taj ISDN adapter je užas.

To što me muči kod njega je nestabilna i loša veza. Ako kabel ide po vani, u zimi nećeš se niti spojiti. Nije problem bio kod mene, ali sam ga vidio. Zato je i taj adapter i završio u mom kompu.

D-LINK je zakon za te stvari samo treba se istresti za njega.

d-link???imam j anegdje jedan d-link....nemam pojma koji je
koliko kosta njihov najeftiniji modle da vidim jel ga se isplati traziti????

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:25.