![]() |
digitalna tv..
totalno sam zbunjen glede digitalne tv...
znaći imam obićan crt televizor i zanima me što bi sve trebao da bi gledao digitaln tv..jer sad imam sve spojeno preko antene..?? |
S obzirom na pokrivenost signalom, u Podrutama ionak ne buš ništa videl...
No, šalu na stranu, treba ti DVB-T receiver tj. zemaljski digitalni prijemnik. S obzirom na tip televizora poboljšanje se može vidjeti jedino ako ti je sada loš prijem analognog signala tj. sa sjenama, snijegom i ostalim nepodopštinama. Toga kod DVB-T signala nema tj. ili slike ima, pa je savršena ili je uopće nema. |
ok. jel se to spaja na satelit na onu malu glavu ili se dobije kakva antena..i dali postoji kakva karta da vidim gdje ima pokrivenosti.hvala:D
|
Kod zemaljske digitalne nema satelita. Na reciver spojis obicnu vanjsku antenu ili kao ja kucnu od 59kn iz Getroa.
http://www.oiv.hr/Download/2007/09/12/DVB-T_v5.html |
puno hvala.
|
mene zanima mogu li u tv karticu koja ima digitalni tuner spojiti tv
|
Citiraj:
tv kartice obicno imaju video ULAZ (za spojiti kameru ili video recimo) a video IZLAZ obicno imaju graficke kartice, pa preko nje mozes spojiti tv i gledati digitalni program koji lovis DVB tunerom u kompu (ako imas signala ofkors) |
e još me i to zanimalo znaći ako imam digitalnu tv karticu netrebam DVB-T receiver..?
|
tocno
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:16. |