![]() |
Alienware u Hrvatskoj ?
Kupujem novi laptop i sad me zanima di bi mogao u Hrvatskoj kupiti nesto od Alienware-a
|
prilično teško, a imaš dell xps-ova naokolo ko čarapa.
|
Ni njih nemogu naci nigdje
|
|
|
Jedino taj Dell...
Jer Alienwarea nema u Hr,moras narucivat iz drugih zemalja,a ne znam dal i imaju uopce dostavu u Hr :stoopid: |
Mislim da se u Njemačkoj proizvode jedino u Europi. Brzo neke rođake iskopaj gore i ko fol dođi u posjet :D
|
nekim cudom imam strica u njemackoj ,pa bi mogao malo u posjet jer vec faka dugo nisam bil kod njega :goood:
|
Mislin da u evropi samo Velika Britanija (škotska ili irska nisam siguran) odi na sajt pa lako provjeriš. Također je moguce poštom dobiti, uplatiš ga i oni ti ga pošalju tako mi je jedan prijatelj uzeo, samo pazi se carine njega su oderali jako.
|
nema carine na to, samo porez
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
hihihi...netko je gledao umri muski 4 previse puta :D
|
moze se naruciti, ja sam svojevremeno bio zainteresiran za jedan od njihovih laptopa pa sam se cuo s njma i mogu ti ga poslat bez beda. . ali problem je sto ce te postarina i ostali gore navedeni troskovi dobro ispast. . sad si ti razmisljaj . .
|
Ma ja mislim da i dobro bilo jos sparati pa kad udemo u EU da ga onda narucim i onda cu imati za jos bolji lap a sad nek me jos drzi ovaj stroj kaj imam.
Hvala decki na odg ! |
Mozes nazvati Kodeks i naruciti od njih vecinu XPS-ova, bilo stolnih računala ili prijenosnika. Koliko mi je poznato, sam možeš konfigurirati komponente i onda oni naruče takvo računalo. Jedini problem je što se mora čekati 3-4 tjedna na isporuku obzirom da se računala slažu po narudžbi i stižu iz inozemstva.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:54. |