![]() |
Vodeno hlađenje
Jel ga ima tko na forumu? Mislim sigurno znam da ga ima 2-3 ljudi, samo nisam siguran tko, pa ovako pitam.
|
A sto pitas to u Case Moddingu??
Ima Pajo, al je on na godisnjem na Malti, vraca se za cca tjedan dana... |
Pa nekako mi se cinilo da tu spada... Ionako dok ga "ugradjujes" moras modificirat kuciste, bar malo :)
|
Ovo više spada u OC....
|
Citiraj:
|
nego zbog cega?
nego zbog cega? zbog sugavog izgleda? :D
|
Re: nego zbog cega?
Citiraj:
|
Re: Re: nego zbog cega?
Citiraj:
:gringo: |
Re: Re: nego zbog cega?
Citiraj:
a u ostalom zakej tako naglasavate na toj "tisini" .. igras igre,slusas mjuzu,gledas film i ni necujs kako komp zuji il kaj vec ... kao da mora bit zagrobna tisina kad radis nes na kompu ?! |
Re: Re: Re: nego zbog cega?
Citiraj:
|
Pa zato imas FanBus pa si fino stavis ventove na 7V pa se ne cuju. Simple, isn't it? Inace sam i ja pobornik vodenog hladnjenja i imam ga, i super izgleda...jos malo pa cu poslati slike Nari... :smoke: :clap:
|
Citiraj:
I nije ti bas neka ideja, pogotovo za one koji imaju T-birda, kao sto sam ja imao. |
Pa dobro, proc se moze i usporiti vrlo brzo...ne tjeramo mi svoje kompove stalno na OC-anoj vrijednosti. Npr. kad gledam filmove sta ce mi OC? A inace rekao sad da je vodeno hladjenje OK as long as it looks good, jer moze izgledati stvarno lose, kao sto greg kaze, ko losi SF iz sedamdesetih.. :D
|
Citiraj:
|
he he, pa vidis, nemaju svi diskova kolko ti imas :D a sta sa softfsb-om? tamo fino smanjis bus i bok, nema reboota!!! :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uostalom, sada imam tishu mashinu... |
Da se vratim na originalno pitanje ...
Da imam ga, da hladi jako dobro ( bolje od Alphe 8045 ) da tiho je jako da izgleda ružno, ali to jesamo zato jerbo nisam spretan s rukama pa si neznam/nemogu to sve lijepo posložiti ( a i neda mi se :D ) |
Fala paske, to sam cekao... :D
Otkud si nabavio block za proc? Htio bi nabrzinu sklepati nekakvo vodeno hladjenje, jos i za sitne pare... (hm, ovo drugo ce biti teze) Jel ti temp prelazi kada 35 stupnjeva? Btw, di si nabavio radijator i kolki ti je tank? |
Z3D, daj i ti pls odgovori na ovo gore ! Thanx
|
http://kickass.at/mystificator
Sve kaj ti treba je tam i to za razumnu cijenu. Koristim 3l tekučine temp je 41 - 47 oC - ne koristim NIKAKVE ventilatore na radijatoru pa tako da je i temp. veća Sveopće sam savršeno zadovoljan, jedino kaj je raidjator poveliki tako da još uvijek nije u compu :D |
Thanx na linku. Vec sam prije bio tamo, al nisam ni skuzio da imaju i radijator :D
Vjerovatno cu i uzet sve od mystificatora |
Kaj ce ti 3 litre covjece? Ja imam mali tank u kompu, mozda ima pola litre, ma dobro litru, i mali kockasti killer na kojem je smountan vent od 80 mm koji se vrti jako sporo, i temp. mi nikad nejde preko 33C :D
|
Ako netko zeli vidjeti sto znaci kad ti voda poleti u kompjuteru nek ode na ovaj sajt.
http://www.amdzone.com/articleview.c...d=1198&page=10 Ljep primjer kako unistiti testirani XP 2600+ i maticnu plocu kao i ostale stvarcice. |
Imam jedno pitanje: gdje da nabavim radijator a da je unutar dimenzija 18*18*x cm:confused:
Onaj sa mystificatora mi je malo preveliki, pa mi ne bi stao u kućište... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Naravno govorim ako si iz zg-a.... |
Ma odi u neki ducan s rabljenom auto-opremom, imas jedan u Tratinskoj, i tamo nadji neki mali killer....tako sam ja rijesio problem. :clap:
|
Citiraj:
Ja sam dapace vec trazio kod raznih automehanicara ako imaju stari cijeli killer, ali uvijek ista prica... Dali smo ih Romima! |
makes you feel like you're one of them....doesn't it? :gringo:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:20. |