![]() |
pomoc
evo ovako odma na pocetku da napomen da san procita vecinu ovih tema vezanih za ovo sta pisen ali nijedna mi nije pomogla.znaci molia bi da neko ko ima iskustva sa doticnim problemom me po istome i savjetuje jer mi je to od istinske vaznosti.i molin bez onoga-upisen google-recovery pa se pravin pametan-iskustvo-molin lijepo.hvala
znaci prije 2-3 dana moj suukućanin mi je izbrisao moj folder koji je sadrzavao vise manje sve moje podatke-radove-filmice-slike-nevazno.taj folder je bio ukupno 600mb.i sad zanima me koji file recovery software moze vratit taj moj folder koji je od iznimne vaznosti za mene. vec od prije znan da u ovakvin slucajevim se nesmije "dirat" disk pa san to i napravio.znaci disk je netaknut. sad slijedeca faza, diga san najmanje 5 programa sa neta koje ste vi odi predlozili ili neko treci pokusa s njima ali je ispalo da su svi ti programi zakazali a najcesce iz razloga sta su to demo sranja koja samo izlistaju izbrisane podatke koje mozes vratit ako kupis program ili stagod trece. jel postji BESPLATNI program koji mogu skinit sa neta i vratit svoj folder od 600mb? jel postoji ikoji nacin drugi?mozda ako neko zna sa nekog BUG cd-a, nabavit cu...ako ko može uplodat na rapidshare... |
|
hvala pokušat cu.
...e vidis lude glave, od brzine i ludosti uopce nisan vidia da pise jel ima limitaciju ili ne na download.com.:stoopid: |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:22. |