![]() |
Forumaši roditelji
Evo ponukala me Torova prinova na otvaranje ove teme. Baš me zanima tko je sve na PCE roditelj.
1. WraGG - kćerkica Iva - godiina i 8mj. Već je non stop za kompom iako ne vjerujem da razumije sta radi kada lupa jednom rukom po tipkovnici, a drugom vozi miša:goood: |
Citiraj:
BTW čestitke Toru. |
3. fanATIk
kćerkica Ema, 5 godina u 12. mjesecu, hakla flash igrice na netu od dvije ipo godine. sin Bruno, 2. godine i tri mjeseca, zasad samo prati sestru šta radi na kompu. I obožava dirat lcd prstima:fuming: |
khem..
mitzekjr 19 kvrgi,Anja juniorka 14 g,fala bogu imaju svaki svoj komp,a opkradaju me sw i hw od ..ohhhoooo,valjda P2-233 Kathmai jezgri...
sad me JR pere u svakom pogledu, the ponosni Tajo...:smoke::smoke: |
Nino-16 i pol godina, a tatica vec drugi laptop nabavio :fiju:
|
Hrubi
Nina,stara 3 jare, a novo je na putu |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kćer Dora, 9 godina,voli šah na kompu i vozikati se u gta ali pazi da nikoga ne pogazi :D.
|
greenfly 32.. Mala Laura....... za 20 dana će dvije godine...a Istarski pršut već visi u potkrovlju....:chears:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
cek cek fale mi jos dva keksica meme i hm proc bi mogli trejdat? od kad je prvi komp dofuro smo se tukli..sad je malo odahnuo...njegov palim samo kad moram nekaj bacit prek mrezice k sebi..... brijo sam ga i za grafu skratit ali imao sam pinku nino HW pa sam ninu ogulio.... btw hvala....:D |
Sin Filip, 15 godina, gimnazijalac iz Lucijanke.
Pubertetlija, trenutno najpametniji na svijetu. |
Citiraj:
I Toru isto :chears: Khm, ja bi nekima ovdje mogao biti dijete...:D |
Manuella 19 mjeseci, a čekamo Helenu za tjedan-dva :)
|
Citiraj:
|
čestitam iggy ;)
nisi se pohvalil ;) |
i od mene cestitke iggyu :chears:
ps.nedaj ih blizu bubbe :D:D:D |
Nika - 2 mjeseca i 16 dana. Jos se dobro slazemo jer mi ne dira komp.
|
Citiraj:
EDIT: evo sad mi stara kaže...:lol2: |
Korina - 6 godina za mjesec dana.Više visi na ps1 i 2.Na compu voli Supermaria i Feeding Frenzy 2
|
Sin Matej,12 godina.Igra Enemy Territory,Warcraft 3,WoW,COD 4,a sad je zapaljen za Quke Wars.Normalno vec godinama imamo dva kompa jer sa jednim je tata samo gledao.Uz komp ima i Xbox(jedinicu) i PS2.Obozava matematiku,zlatna medalja za najbolju trecu plocu u sahu(dobio je prije 10 dana).Moj ponos i dika.
|
Citiraj:
Hamm, Optik - Hvala! |
Citiraj:
Neki dan nije znala sto ce kad je vidjela na mom stolu tri upaljena racunala, samo je skakutala prvo od srece, a onda od ljutnje zasto joj tata ne da tipkati. :D |
Simona - 20 miseci. Najdraže joj je lupat po tipkovnici :-))
|
Iggy i tebi čestitike, mogo si se ko i admin pohvalit :beer:
Vidim da i mene čeka kupovanje armirane periferije za klince jednog dana (ako će ih bit) :D |
Eva, stara 4 dana, jučer počela cicat i ujedno prije toga imala prvi dodir s računalom - rukicama po tatinom lapu u bolnici. Stisnula enter. Već me strah.
|
Citiraj:
|
:D
Citiraj:
A da ne kazem kako me vec strah, tipkovnica koju mi kcer najvise voli lupati je IBM PS/2 Enhanced Keyboard, PN 1393669. Iliti, legendarna klikerica, ta joj je bas super. Tatino dijete. :D:D |
walbandon ... Nikolina 6mj...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:16. |