PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Case Modding (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=55)
-   -   Ručice za kučište... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=880)

Aeron 06.09.2002. 15:40

Ručice za kučište...

Kakve staviti i na koji način? Zanima me kako ih i za što pričvrstiti da sigurno drže kučište? (Sigurno ne samo na gornji lim :) )
Iskustva?

greg SE 06.09.2002. 17:03

a osim na gornji lim imas jako puno izbora :D
nebrini se, nije to tako slab materijal....ako si ga ikad rezao sigurno si psovao majku onome tko je birao materijal za case :)

a kakve......ima jako finih u svakoj trgovini takvim materijalom u koju odes, bez obzira gdje zivis

z3D 06.09.2002. 19:59

Bravo, bravo, imas ti pravo, ima ih cak i u bauhausu, i to lijepih! Ja sam si kupio onu ruckicu za zvucnike pa cu to stavit...sta mislis o tome? :D

greg SE 06.09.2002. 20:38

Citiraj:

Originally posted by z3D
Bravo, bravo, imas ti pravo, ima ih cak i u bauhausu, i to lijepih! Ja sam si kupio onu ruckicu za zvucnike pa cu to stavit...sta mislis o tome? :D
ja ih nabavljam tu u vk, imaju nekih finih, izgledaju super, onako platinaste boje......sad s srebrnim kucistem bi mi se fino uklopile.....
postoji samo jedan problem - NETREBAJU MI RUČICE ZA KUCISTE :D :D :D

miato2 06.09.2002. 20:59

Citiraj:

Originally posted by greg SE
ako si ga ikad rezao sigurno si psovao majku onome tko je birao materijal za case :)

Uistinu nije mekan kao što se možda čini :D

gpremec 07.09.2002. 10:03

Citiraj:

postoji samo jedan problem - NETREBAJU MI RUČICE ZA KUCISTE :D :D :D
Ma toooooooooooooooooo!
Mislim, kaj bi ga nosio po gradu kao kofer?

greg SE 07.09.2002. 11:24

Citiraj:

Originally posted by gpremec
Ma toooooooooooooooooo!
Mislim, kaj bi ga nosio po gradu kao kofer?

ma ljudi pretjeruju s tim rucicama, najvise sto nosim kuciste je iz kuce do auta i iz auta u neku garazau ili podrum kad je neli lan party.........to je sve.....
onda kad vidim da neki stave i tockice popizdim :)

gpremec 07.09.2002. 22:46

Citiraj:

ma ljudi pretjeruju s tim rucicama, najvise sto nosim kuciste je iz kuce do auta i iz auta u neku garazau ili podrum kad je neli lan party.........to je sve.....
onda kad vidim da neki stave i tockice popizdim :)

HAHHAHAHAHAHHAHAHAA...

Ma, ti kotacici su OK ako je kuciste fakat testko i ako su ti kotacici dosli s kucistem. Ali nakalemiti cetiri komada kotacica na vulgaris kuciste, hehe, nije bas "normalno".

z3D 07.09.2002. 23:53

Ma sta ce ti tockici? Sta ces po ulici gurat komp? Po stolu? Po cemu dovraga? :D

gpremec 08.09.2002. 00:16

Citiraj:

Originally posted by z3D
Ma sta ce ti tockici? Sta ces po ulici gurat komp? Po stolu? Po cemu dovraga? :D
Kada ti kuciste samo ima nekih 30-tak kila, tobro dodju kotacici da ga uopce pomaknes s mjesta, pogotovo ako je komp pod stolom, a trebas nesto ustekat/izstekat.

z3D 08.09.2002. 00:18

Pa da, u pravu si, ali mi ipak pricamo o case moddingu i o lan partyima...daj zamisli da tam uletis sa heavily moddanim kucistem na kotacicima! :D :clap:

Aeron 08.09.2002. 02:59

Ili na malim gusjenicama spojenim na molex. :clap:

greg SE 08.09.2002. 11:46

Citiraj:

Originally posted by Aeron
Ili na malim gusjenicama spojenim na molex. :clap:
ma vidi ideja..........sad moram smisljati cijeli dan kako od kucista napraviti tenk na daljinski..... :)

gpremec 08.09.2002. 12:45

Citiraj:

ma vidi ideja..........sad moram smisljati cijeli dan kako od kucista napraviti tenk na daljinski..... :)
MA TOOOOOOO!!!

Aeron 08.09.2002. 19:43

nara...drži digitalac u pripravnosti :)

greg SE 08.09.2002. 22:01

ma evo sve razradjeno.....ko je jos vidio rucice na kucistu, ima da ove gusjenice komercijaliziram :D
da vidimo isplativost - koliko dajete narode za to??? :) :) :)

gpremec 08.09.2002. 23:23

Citiraj:

ma evo sve razradjeno.....ko je jos vidio rucice na kucistu, ima da ove gusjenice komercijaliziram :D
da vidimo isplativost - koliko dajete narode za to??? :) :) :)

Frishku figu?

greg SE 09.09.2002. 00:21

Citiraj:

Frishku figu?
vidi se da nemas smisla za prakticnost, zamisli da moras nesto prcati po kompu koji je ispod stola....kakvo izvlacenje kucista, smao pritisnes dugme....
atek da ides na neki lan party, netreba ti ni auto, kuciste te slijedi po ulici ko dobar cucak :D :D :D

miato2 09.09.2002. 08:08

Mozes se i sjest na njega, pa ne trebas ni hodat...

gpremec 09.09.2002. 09:00

Citiraj:

vidi se da nemas smisla za prakticnost, zamisli da moras nesto prcati po kompu koji je ispod stola....kakvo izvlacenje kucista, smao pritisnes dugme....
atek da ides na neki lan party, netreba ti ni auto, kuciste te slijedi po ulici ko dobar cucak :D :D :D

Ma kakva prakticnost! Cijeli vikend sam proveo uz 3 monitora i Parheliu. Danas sam se vratio u surovu stvarnost. GRRRRRRRRRRR!!!!!!!

miato2 09.09.2002. 21:49

I kako sljaka parhelia, goran?

greg SE 09.09.2002. 23:07

Citiraj:

Originally posted by miato2
Mozes se i sjest na njega, pa ne trebas ni hodat...
u osnovi dobra ideja al kad sam bacio na papir mislim da bi moglo preci max 1.4 km bez punjenja akumulatora(i to ako bi isao na 2 12V ko za skuter i odustao od bezicnog upravljanja)........ali dalo bi se lako srediti punjenje u nekom kaficu usput - ako ljudi mogu mobitele sta i ja nebi kuciste prikopco dok pijem kavicu :D

miato2 10.09.2002. 07:15

Citiraj:

ako ljudi mogu mobitele sta i ja nebi kuciste prikopco dok pijem kavicu
:D :D :D

gpremec 10.09.2002. 10:00

Citiraj:

Originally posted by miato2
I kako sljaka parhelia, goran?
Uskoro u clanku...

Aeron 10.09.2002. 10:50

...jedva čekam...
Možeš li samo reći na koje monitore si ju priključio?

gpremec 10.09.2002. 11:15

Citiraj:

Originally posted by Aeron
...jedva čekam...
Možeš li samo reći na koje monitore si ju priključio?

Na jedan 19" (Nokia 446XPro) i dva 17" (Samsung 755DF i 755DFF). Detalji u clanku.

z3D 15.09.2002. 10:11

Daj pricajte o rucicama ponovo, jebla te Parhelia...jel zna tko gdje ima dobrih rucica? Ne onih sugavih...

gpremec 15.09.2002. 19:15

Citiraj:

Originally posted by z3D
Daj pricajte o rucicama ponovo, jebla te Parhelia...jel zna tko gdje ima dobrih rucica? Ne onih sugavih...
Ma je:eek:ale tebe ruchice! Koj ku:eek:ac ce ti ruchice na kuchishtu? To je TOTALNO pederski. Ono, kaj s tim si umisljas da si u nekom svemirskom brodu. pa da mozes prenositi kuciste u bestezinskom stanju??????:rambo:
:gringo:

greg SE 15.09.2002. 21:06

Citiraj:

Ma je:eek:ale tebe ruchice! Koj ku:eek:ac ce ti ruchice na kuchishtu? To je TOTALNO pederski. Ono, kaj s tim si umisljas da si u nekom svemirskom brodu. pa da mozes prenositi kuciste u bestezinskom stanju??????:rambo:
:gringo:

pa tad mu nebi trebale rucice vec bi smao puhnio u njih..........

btw, jesi premec amater, jebes svemirski brod bez umjetne gravitacije

gpremec 15.09.2002. 23:37

Citiraj:

pa tad mu nebi trebale rucice vec bi smao puhnio u njih..........

btw, jesi premec amater, jebes svemirski brod bez umjetne gravitacije

Cuj, kad mi netko spominje ruchice za komp, prvo kaj mi padne na pamet je 2001.: Odiseja u svemiru. Odma se sjetim scene votajuduingdejv i gashenja hala. OK, ne gasi ga potezanjem za ruchice (je:eek:ale vas ruchice), ali na to me prvo asocira pojam "ruchice za kuchishte". Kad sam vidio jedno novije kuchishte od Enermaxa, nisam mogao vjerovati, osim sto je prednja stranica nagnuta kao skijashki spust, na njoj se na laze i dvije, poprilično velike, ruchice (je:eek:ale vas ruchice za komp). Tu sam puko! Do tada nisam imao mishljenje o takvim detaljima, ali da jedna firma to mozhe izvesti bez puno srama...
:rambo:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:59.