![]() |
Ručice za kučište...
Kakve staviti i na koji način? Zanima me kako ih i za što pričvrstiti da sigurno drže kučište? (Sigurno ne samo na gornji lim :) )
Iskustva? |
a osim na gornji lim imas jako puno izbora :D
nebrini se, nije to tako slab materijal....ako si ga ikad rezao sigurno si psovao majku onome tko je birao materijal za case :) a kakve......ima jako finih u svakoj trgovini takvim materijalom u koju odes, bez obzira gdje zivis |
Bravo, bravo, imas ti pravo, ima ih cak i u bauhausu, i to lijepih! Ja sam si kupio onu ruckicu za zvucnike pa cu to stavit...sta mislis o tome? :D
|
Citiraj:
postoji samo jedan problem - NETREBAJU MI RUČICE ZA KUCISTE :D :D :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim, kaj bi ga nosio po gradu kao kofer? |
Citiraj:
onda kad vidim da neki stave i tockice popizdim :) |
Citiraj:
Ma, ti kotacici su OK ako je kuciste fakat testko i ako su ti kotacici dosli s kucistem. Ali nakalemiti cetiri komada kotacica na vulgaris kuciste, hehe, nije bas "normalno". |
Ma sta ce ti tockici? Sta ces po ulici gurat komp? Po stolu? Po cemu dovraga? :D
|
Citiraj:
|
Pa da, u pravu si, ali mi ipak pricamo o case moddingu i o lan partyima...daj zamisli da tam uletis sa heavily moddanim kucistem na kotacicima! :D :clap:
|
Ili na malim gusjenicama spojenim na molex. :clap:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nara...drži digitalac u pripravnosti :)
|
ma evo sve razradjeno.....ko je jos vidio rucice na kucistu, ima da ove gusjenice komercijaliziram :D
da vidimo isplativost - koliko dajete narode za to??? :) :) :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
atek da ides na neki lan party, netreba ti ni auto, kuciste te slijedi po ulici ko dobar cucak :D :D :D |
Mozes se i sjest na njega, pa ne trebas ni hodat...
|
Citiraj:
|
I kako sljaka parhelia, goran?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
...jedva čekam...
Možeš li samo reći na koje monitore si ju priključio? |
Citiraj:
|
Daj pricajte o rucicama ponovo, jebla te Parhelia...jel zna tko gdje ima dobrih rucica? Ne onih sugavih...
|
Citiraj:
:gringo: |
Citiraj:
btw, jesi premec amater, jebes svemirski brod bez umjetne gravitacije |
Citiraj:
:rambo: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:59. |