PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Audio, Video, Foto (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   TV karzica..something different (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=8798)

k41u 10.03.2004. 10:10

TV karzica..something different

Molio bih Vas da mi preporucite TV karticu?

Kartica ce biti spojena na ovaj nacin TV(ili SAT) antena -> kabel ->kartica IN >drugi kabel izlazi iz kartice OUT i spaja se u TV..

jel to ok?nacin spajanja?
thnx

Costa 10.03.2004. 10:31

Re: TV karzica..something different

Citiraj:

Originally posted by k41u
Molio bih Vas da mi preporucite TV karticu?

Kartica ce biti spojena na ovaj nacin TV(ili SAT) antena -> kabel ->kartica IN >drugi kabel izlazi iz kartice OUT i spaja se u TV..

jel to ok?nacin spajanja?
thnx

Nisam probao taj nacin spajanja no ne vidim u cemu bi bilo lose. Kod mene je kabel do TV-a pa preko adaptera drugi kabel do kompa.

Za kartice pogledaj ovu raspravu .

Tooma 10.03.2004. 22:14

iz koje kartice mislis out?
nisan dosad vidija niti jedan (barem prosjecan) tuner sa outom

ako mislis out na grafickoj to ti se isplati samo ako imas satelitsku karticu radi otkodiravanja programa

inace i najbolje tv kartice imaju losiji prijem od televizora pa ti se to ne isplati za te kartice
ovo mozes rijesit T konektorom u kojeg ces na jednu stranu ukopcat antene a u ostale krajeve T konektora TV karticu i televiziju
naravno ako signal nije dovoljno jak tamo di zivis moras razmilsit i o pojacalu

Costa 11.03.2004. 08:38

Citiraj:

Originally posted by Tooma
iz koje kartice mislis out?
nisan dosad vidija niti jedan (barem prosjecan) tuner sa outom

ako mislis out na grafickoj to ti se isplati samo ako imas satelitsku karticu radi otkodiravanja programa

inace i najbolje tv kartice imaju losiji prijem od televizora pa ti se to ne isplati za te kartice
ovo mozes rijesit T konektorom u kojeg ces na jednu stranu ukopcat antene a u ostale krajeve T konektora TV karticu i televiziju
naravno ako signal nije dovoljno jak tamo di zivis moras razmilsit i o pojacalu

Mislio je na antenski ulaz i izlaz. Kabel od antene do kartice i onda iz kartice do TV-a.

k41u 11.03.2004. 15:22

tocno..dakle kabel od antene spojim u karticu..IN ulaz..a iz kartice OUT ide drugi kabel u tv..ok..

eh..sad..molio bih vas da mi preporucite neku karticu jer izgleda da je ova moja PInnacle PCTVSat crkla..ono instalirao sam sve..ali ju komp ne nalazi pod hardware i ona ne prima signal..preporuka?

Costa 11.03.2004. 15:54

Citiraj:

Originally posted by k41u
tocno..dakle kabel od antene spojim u karticu..IN ulaz..a iz kartice OUT ide drugi kabel u tv..ok..

eh..sad..molio bih vas da mi preporucite neku karticu jer izgleda da je ova moja PInnacle PCTVSat crkla..ono instalirao sam sve..ali ju komp ne nalazi pod hardware i ona ne prima signal..preporuka?

Stavio sam ti gore link do rasprave. Evo opet link.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:00.