PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Smartphone uređaji i mobiteli (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Mobitel iz oglasnika (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=87634)

n_way 16.11.2007. 12:41

Mobitel iz oglasnika

Kakva su vaša iskustva sa kupovinom mobitela iz oglasnika?
Jel to pametan potez, jer dolaze kao orginal zapakirani.
:stoopid:

Codiac 16.11.2007. 17:34

SAMO i to SAMO ako ima garanciju iz europatradea-samsung, mobis-nokia, elektromagic-sonyericson.

ja tako kupujem... jer oni mogu biti orginalno zapakirani koliko hoce a kad nes rikne kome ces plakati ?

exfreerider 18.11.2007. 22:00

Ja sam tako kupio 2 moba ali nova i nikakvih problema,mislim da je najvažnije da je mob nov!

Router 18.11.2007. 22:13

Citiraj:

Autor Codiac (Post 871468)
SAMO i to SAMO ako ima garanciju iz europatradea-samsung, mobis-nokia, elektromagic-sonyericson.

ja tako kupujem... jer oni mogu biti orginalno zapakirani koliko hoce a kad nes rikne kome ces plakati ?

Slazem se , jedino bi dodao da garancija mora biti pravilno ovjerena , jer znam ljude koji daju garancijske listove koje sami potpisuju i datum stave i ako to probas odnijeti u bilo koju firmu za servis , samo te blijedo pogledaju .
Trenutno u oglasima im 3 vrste recimo prodavaca - prvo su tipicni preprodavaci , dakle prodaju novo izvana i nekad daju garanciju 6mjeseci ali na softver samo , a drugo je sigurnija kupnja - ljudi koji prodaju mobove koje su uzeli na produzenje pretplata povoljno , posebice na firme , tu su u igri prave garancije zastupnika , i treca skupina - ljudi koji prodaju svoje korsitene mobove ...

Codiac 19.11.2007. 01:55

ja sam naletio sa jedin lg-em sve imam od ecosa i garanciju i sve al nisam gledao jeli bio pecat od ecosa i izvisio sam.... doduse jos sam i dobro prosao jer sam trebao vanjski zvucnik promjeniti...

n_way 19.11.2007. 18:34

Hvala, znaci sve to štima samo treba dobro pripaziti.

Router 20.11.2007. 15:47

Citiraj:

Autor n_way (Post 874127)
Hvala, znaci sve to štima samo treba dobro pripaziti.

Tako je,tko ne pazi - ne prodje dobro cesto :D

Codiac 20.11.2007. 20:55

***iga ja sam bio brzoplet :)

al to mi je skola :)

cvita 01.12.2007. 02:02

otkad znam za sebe, kupujem samo u jednoj trgovini - oglasnik.hr, a promijenio sam sigurno nekih 20-ak mobitela, i svi su uglavnom bili s garancijom neke žbrlj trgovine na 6 mjeseci ili godinu cak! nikad nisam imao nikakvih problema, jednom mi je cak zvucnik na jednom otisao i s garancijom od te neke trgovine, otisao u taj servis (samo sam se dobro pomucio da ih nadjem) i oni popravili, uglavnom kod mene sve 5 sto se oglasnika tice, sad sam preko oglasnika nedavno kupio SE w880 ali zena ga dobila na dar i ima elektromagic garanciju, ovjerenu, tako da jos bolje!

Audi45 01.12.2007. 05:30

Citiraj:

Autor cvita (Post 884023)
otkad znam za sebe, kupujem samo u jednoj trgovini - oglasnik.hr

Zato si i promijenio 20ak komada:D

SunBlade 03.12.2007. 13:13

Kod mene ista situacija, samo preko oglasnika kupujem. Zasto bih kupio u trgovini, kada preko oglasnika isti proizvod dobijem pun kufer jeftinije.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:42.